Projekter - Materialer og overflader

Mikkel  Agerbæk

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 90.

Materialer

Projekter - Materialer og overflader

Læs om aktuelle og udvalgte forsknings- og udviklingsprojekter med deltagelse af Teknologisk Institut inden for materialer og overflader.

AM-LINE 4.0
Et Grand Solutions Projekt med et samlet budget på 88 mio. kroner. Innovationsfonden har investeret 33 mio. kroner i projektet. Partnere er DTU, Teknologisk Institut, Danfoss, Grundfos, Adimant, Scada Minds, Niras, Made og TWI.

Hybridfremstilling gennem 3D-print og nye kollaborative samarbejdsformer
Et projekt støttet af AM Hub og Industriens Fond, hvor Teknologisk Institut gennem et antal virksomhedscases demonstrerer værdien ved at implementere 3D-print i virksomhedernes produktudviklingsfase.

Easy-E
Et 3-årigt EUDP-projekt, som med udgangspunkt i en række virksomhedscases skal skabe mere energieffektive produkter til dansk industri ved hjælp af termisk topologioptimering.

Eur3ka
Et 2-årigt Horizon 2020-projekt, der vil omstille produktion til fremstilling af vitale medicinske forsyninger og udstyr.

VARETIT
Et 2-årigt projekt der er støttet af Eureka-netværket. Projektet vil udvikle genbrugsløsninger, der muliggør en øget anvendelse af titanium i industrielle teknologier - herunder både 3D-print og traditionel metalindustri.

Se vores ydelser inden for Materialer og overflader