Sporbarhedsteknologi - AP1 Track gris fra landmand til slagteri (2023-2024)

Dorte Lene Schrøder-Petersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 59.

brystflæsk

Sporbarhedsteknologi - AP1 Track gris fra landmand til slagteri (2023-2024)

Formålet er at forbedre produktiviteten i værdikæden ved at effektivisere sporbarhedsprocesser, fastholde fødevaresikkerhed og markedsadgang ved at øge omfang og sikkerhed af sporbarhed, samt forbedre dyrevelfærd og bæredygtighed ved at reducere omfanget af såvel skinketatoveringer som mængder ved tilbagekald.

AP1 Track gris fra landmand til slagteri (2023-2024)

Målene med AP1 er at identificere, udvikle og afprøve nye metoder til kosteffektiv og robust sporbarhed mellem landmand og slagteri. Projektet skal tilvejebringe beslutningsgrundlag for ny sporbarhedsteknologi ved at udvikle og teste en løsning på funktionsmodelniveau i 2024.