StaldTek - Rengøring - Værdi

Michael  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 84.

Rengøring af stald - Resultat

StaldTek - Rengøring - Værdi

Rengøring af stalde til grise, kyllinger, kvæg og kalkuner er meget vigtigt for at forhindre spredning af infektion. Men det er samtidig en meget tidskrævende, beskidt og anstrengende arbejdsopgave.

Udviklingen af automatisk og effektiv rengøringsudstyr, der vil være i stand til at registrere mængden af skidt og selv afgøre, hvor meget yderligere rengøring der vil være nødvendigt, vil repræsentere et antal fordele for landmanden og dennes ansatte:

For landmanden ville det være muligt at reducere tidsforbruget for manuelt rengøring. De ansatte kan istedet koncentrere sig om andre opgaver, eller de kan simpelthen sætte robotten til at gøre rent hen over natten og gå i seng. Sådan en tidsreduktion ville nedsætte landmandens udgifter til lønomkostninger betragteligt.

Et effektivt og intelligent kamera baseret system vil også være i stand til selv at bestemme den optimale rengøringsprocedure, så der undgås unødvendigt spild af vand, hvilket også vil føre til udgiftsreduktioner i det samlede budget.

Lige så vigtig er den menneskelige faktor. Når en maskine overtager dele af en ansats arbejde, så bliver denne frigjort til varetage mere betudningsfulde opgaver, istedet for at skulle bruge tid på manuel rengøring. Det er vigtigt at forstå, at manuelt rengøringsarbejde er fysisk anstrengende og burde derfor undgås i moderne produktionsomgivelser.

Ved at undgå manuelt arbejde med rengøring, så vil man kunne skabe et arbejdsmiljø, der vil tiltrække de bedste ansatte.