Akkrediteret prøvning af plastmaterialer - Maling og korrosion

Frederik R Steenstrup

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 57.

Maling og korrosion

Akkrediteret prøvning af plastmaterialer - Maling og korrosion

Vi rådgiver virksomheder om overfladebelægninger og vi kan teste, om dit produkt har eller får en overflade, der er godt beskyttet mod korrosion og samtidig bestandig mod fugt, kemikalier, temperatur og slid.

Salttågetest er den væsentligste test til at dokumentere et produkts korrosionsbestandighed og Teknologisk Institut er akkrediteret af DANAK til at eksponere og evaluere i henhold til en række validerede prøvninger.

Skal I skifte procedure eller recept for korrosion, foreslår vi at levetidstesten gennemføres komparativt, og kan fx omfatte salttågetest samt evt. SO2-eksponering, fugtkammertest og prohesionstest (cyklisk salttågetest).
 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Teknologisk Instituts overfladelaboratorium tilbyder et bredt spektrum af analysemetoder til fysisk og kemisk karakterisering af overflader. Prøvningerne udføres som led i fejlanalyse, produktudvikling, produktgodkendelse og dokumentation

  • Karakterisering og identifikation af overflader, malematerialer og lakker
  • Korrosions- og levetidstest, herunder salttågetest, SO2-eksponering, fugtkammertest og prohesiontest (cyklisk salttågetest)
  • Til test af overfladers modstandsdygtighed over for vejrliget inkluderer laboratoriets prøvningsfaciliteter accelererede laboratorietest såsom WeatherOmeter test og QUV-test
  • Prøvning af møbel- og køkkenelementoverflader i relation til DS/INF/32, herunder modstandsdygtighed over for fx væsker, varme (tør og fugtig), slag samt ridser
  • Traditionelle malinganalyser som lagtykkelse, glans, kulør, tørstofindhold, dækkeevne og slidstyrke
  • Dokumentation i form af akkrediterede prøvningsrapporter
  • Rådgivning om hvilke krav der stilles til korrosionsklasser offshore og i andre brancher