Bæredygtigt byggeri - Miljøvurderinger i byggebranchen

Stefania  Butera

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 51.

Bygningsfacade - Bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri - Miljøvurderinger i byggebranchen

Det kan være komplekst at navigere mellem de mange muligheder, man har som bygherre eller producent, når det gælder dokumentation og certificering af miljøpræstationer og bæredygtighed i byggeriet.

Derfor har Teknologisk Institut udarbejdet en kort publikation samt baggrundsrapport, som kortlægger og præsenterer de mest kendte miljøvurderingsordninger i den danske byggebranche.

Formålet med publikationerne er at skabe klarhed om de mange ordninger, som i dag anvendes i den danske byggebranche (miljøvaredeklarationer, mærknings- og certificeringsordninger), deres fokus, formål og forskelle.

Samtidig skaber publikationerne overblik over de fremtidige ordninger, som på både dansk og europæisk niveau vil etablere sig som værktøjer til miljøvurdering fremadrettet.

Her på siden kan du finde publikationen samt baggrundsrapporten.

 

 

Aktiviteten og rapporterne er støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.