Batterier og energilagring

Simon Møiniche Skov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 71.

Batteri

Batterier og energilagring

Batterier i produkter, som giver støjsvag drift og mobilitet er stigende. Det stiller krav til batteriet og her kan vi hjælpe. Teknologisk Institut har eget batterilaboratorium og bidrager med tests af alt fra levetid til sikkerhed og energiindhold. Gå også ind på vores Videncenter for Batterier som giver et overblik over tilgængelige teknologier og deres karakteristika.

Batterier i værktøjer, cykler mm.
Vi rådgiver omkring valg af battericeller og batteriovervågningssystem (BMS), så de passer til den givne applikation. Derudover kan vi hjælpe med alle elektriske dele ved opbygning af en prototype og sikre funktionalitet og sikkerhed.

Batterisystemer til elnettet, solcelleanlæg og ø-drift
Flere solceller og mere brug af fluktuerende vedvarende energi kræver, at overskudsstrøm kan lagres på f.eks. batterisystemer. Vi rådgiver og tilbyder tests omkring optimering af levetid, sikkerhed og driftsøkonomi. Læs mere her

Batterier til elbiler
Vi arbejder med diagnose af elbilens batteri i projektet WABAT og kan give svar på batteriets tilstand. Et elbil-batteri, som hurtigt kan lades op og har 350 km. rækkevidde er målet i EU-projektet HELIOS, hvor vi bidrager med batteritests til udviklingen af fremtidens elbilbatteri.

Thumbnail battericelle

Batterilaboratorium - tests og karakterisering

Vi har egne batterilaboratorier til test og karakterisering og tilbyder her følgende:

  • Test af kapacitet og energiindhold
  • Test ved forskellige brugsmønstre og temperaturer
  • Måling af batteriers spændingskurver, sikkerhed og degradering for at beregne levetiden. Læs mere her