Emballage - Projekter

Alexander Leo Bardenstein

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 38.

Close-up af emballage i genbrugsmateriale

Emballage - Projekter

Neden for er et udsnit af vores igangværende udviklingsprojekter. Vi deltager i og driver både internationale og nationale udviklingsprojekter:

  • FORMCELL, Eurostars: Udvikling af fleksible værktøjer til støbning af cellulosebaserede støbepapemballager. Kontakt faglig leder Alexander Bardenshtein (på 7220 2238 eller alb@teknologisk.dk) for mere information.
  • Kvalipak, GUDP: Udvikling af aktive emballager og forbedrede pakkeløsninger til forbedring af kvaliteten af frisk frugt og grønt, og til nedbringelse af madspildet. 
  • Tempvent, MUDP: Udvikling af emballagefilm, der kan kompensere for de store variationer, der er i frugt og grønts iltforbrug under de varierende opbevaringstemperaturer, for derigennem af mindske madspildet.

Senest afsluttede projekter:

  • Mindre madspild i værdikæden, MST Madspild: Udvikling af sekundære emballageløsninger, som optimerer synlighed og produkteksponering, tillader flere pakkestørrelser på samme hyldeplads, optimerer logistik for fødevareproducent og detailhandlen, og øger informationen til forbrugerne i butikken. Brød som case.
  • Mindre spild af restemad, MST Madspild: Udvikling og design af multifunktionel opbevaringsboks med funktionalitet, der sikrer lækker og ensartet opvarmning i mikrobølgeovn.
  • Safetypack, FP7: Udvikling af kontaktløse lasersensorer til in-line iltmålinger i fødevareproduktioners kvalitetssikringssystemer. Læs mere om projektet her. (http://www.safetypack-project.eu) Kontakt sektionsleder Søren R. Østergaard (på 7220 3180 eller sos@teknologisk.dk) for mere information.
  • PicknPack, FP7: Udvikling af fleksible pakkesystemer til automatisk emballering af friske og forarbejdede fødevareprodukter. Læs mere om projektet her. (http://www.picknpack.eu/) Kontakt sektionsleder Søren R. Østergaard (på 7220 3180 eller sos@teknologisk.dk) for mere information.
  • Performance, FP7: Personalized Food for the Nutrition of Elderly Consumers. Læs mere om projektet her. (http://www.performance-fp7.eu/) Kontakt faglig leder Alexander Bardenshtein (på 7220 2238 eller alb@teknologisk.dk) for mere information.
  • Kølende transportemballage, GUDP: Udvikling af bæredygtig selvkølende emballage til distribution af fødevarer direkte til forbrugere. Kontakt konsulent Stanislav Landa (på 7220 1654 eller stal@teknologisk.dk) for mere information.
  • Mindre madspild, GUDP: Udvikling af nye retninger og emballageløsninger til detailpakkede fødevarer for at sikre mindre madspild hos forbrugerne.