Få støtte til din udvikling med 3D-print - Særligt for SMV'er

Ellen M. J. Hedegaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 40.

Bundter af euro-sedler

Få støtte til din udvikling med 3D-print - Særligt for SMV'er

Er din virksomhed lille eller mellemstor (SMV), og har du et videnbaseret udviklingsprojekt inden for 3D-print? Så er der en række muligheder for at få medfinansiering, som kan sikre dig den viden eller de kompetencer, du mangler.

Innovation og udvikling kan være med til at styrke din virksomheds konkurrenceevne. Det gælder både ved udvikling af nye og innovative produkter eller services, men også ved fx forbedringer af processer i virksomheden.

Produktions- og produktudvikling med 3D-print rummer en række muligheder i sådanne forløb - fra udvikling af nye produkter til optimering af dele af din virksomheds produktionskæde. Vores erfaring er, at de fleste virksomheder med en aktiv indsats kan få succes med at inkludere 3D-print i på et eller flere stadier af produktionen eller udviklingsforløbet. Det er i udviklingsfasen en stor fordel, at vi på Teknologisk Institut har mange printteknologier til rådighed in-house, hvilket muliggør en agil udviklingsproces. Vi vil i udviklingsprocessen have stor fokus på, hvordan teknologien kan optimere produktet og/eller produktionen af produktet og dermed demonstrere, hvordan de unikke egenskaber ved 3D-print kan komme dit produkt og din virksomhed til gode. Vi 30 års erfaring med teknologien, og vi printer i både metal og plastic for en lang række kunder, ligesom vi råder over Danmarks eneste center for Industriel 3D-print. Det har givet os et unikt indblik i teknologiens mange anvendelsesmuligheder - og dem vil vi naturligvis gerne dele.

Vi kender de forskellige støttemuligheder

Som SMV har du faktisk en række forskellige muligheder for at få støtte til at bruge 3D-print til dit udviklingsprojekt. Nogle af de mest oplagte muligheder er: 

På Teknologisk Institut har vi stor erfaring med disse forskellige puljer og programmer, som vi har brugt til at lave en række udviklingsprojekter i samarbejde med SMVer. Derfor har vi også stor viden om rammer og vilkår, og vi kan hjælpe dig med rådgivning og sparring omkring udformningen af ansøgningen. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Herunder kan du tage et kig inden for i vores faciliteter til metal 3D-print