Godt indeklima med lav energiudgift

Pia  Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 89.

kontormiljø lille web

Godt indeklima med lav energiudgift

Teknologisk Institut udfører undersøgelser, som kan give dig et godt indeklima ved det lavest mulige energiforbrug.

Vi foretager en indledende uforpligtende gennemgang for at konstatere om indeklimaet kan forbedres, hvor vi stikprøvevis registrerer forhold, som er væsentlige for indeklimaet. Hvis det på baggrund af den indledende gennemgang konstateres, at indeklimaet kan forbedres væsentlig, iværksættes en undersøgelse, hvor en række indeklimaparametre som temperatur, CO2-niveau og træk/kulde måles. 

Vi undersøger desuden forskellige elementers indflydelsen på indeklimaet. Det er bl.a. bygningens facader, døre og vinduer samt ventilations- og varmeanlæg.

Tilstanden af det nuværende indeklima konstateres og der kan opstilles konkrete forslag til hvordan indeklimaet kan forbedres. Efterfølgende kan Teknologisk Institut levere rådgivning i forbindelse med gennemførelse af de foreslåede forbedringerne gennemført. Når forbedringerne er gennemført kan Teknologisk Institut bistå med at afslutte og kvalitetssikre ændringerne.

Indeklimaforbedringer giver som regel anledning til så store energibesparelser, at de kan finansiere store dele af forløbet. Et bedre indeklima giver desuden færre klager og samtidig reduceres el- og varmeforbruget typisk med 10 % og 25 %.