Innovativ serviceudvikling - Firmaworkshop: Realisér jeres digitale servicepotentiale

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Teknologisk Institut kan hjælpe dig med at udnytte det store potentiale, der ligger i at udvikle din virksomheds serviceforretning.

Innovativ serviceudvikling - Firmaworkshop: Realisér jeres digitale servicepotentiale

Indfanger du alle mulighederne i den digitale tidsalder?

Forestil dig at din virksomhed ikke kun leverer et produkt, men også en komplet servicepakke der skaber merværdi for dine kunder. Forestil dig et scenarie, hvor hver solgt enhed ikke kun giver indtægt én gang, men bliver en vedvarende indtægtskilde. Lyder det interessant? Så er du klar til at tage skridtet ind i den digitale fremtid, og Teknologisk Institut står klar til at hjælpe dig på rejsen.

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau?

Hvad er det digitale service potentiale?

Dit digitale servicepotentiale er din virksomheds mulighed for at udvikle og levere digitale ydelser, der komplementerer dine produkter. Med de rette digitale services kan du:

 • Skabe øget og mere forudsigelig omsætning
 • Styrke kundeloyaliteten
 • Få adgang til et større kundesegment
 • Forbedre din evne til at tænke innovativt
 • Skabe et solidt fundament for bæredygtige produkter og services

Vores erfaring, der stammer fra over 65 serviceudviklingsforløb, understøtter disse resultater. Vi kombinerer akademisk forskning med praktisk orienterede metoder for at sikre, at vores rådgivning er både relevant og effektiv.

Hvad får du ud af vores workshop?

I vores 1-dags ledelsesworkshop vil du få værktøjerne til at forstå og realisere dit digitale servicepotentiale:

 • Du får et klart overblik over din virksomheds aktuelle situation og det potentiale, der ligger i din digitale forretning.
 • Du får indsigt i, hvorvidt dit marked er modent og parat til at investere i digitale services.
 • Du vil lære at arbejde med digital serviceudvikling på en konkret og effektiv måde.
 • Du vil modtage et roadmap, der definerer de milepæle du skal arbejde med for at realisere dit digitale servicepotentiale.

Servitization i praksis

Servitization er mere end bare et buzzword. Det er en konkret strategi til at skabe merværdi og forstærke din forretningsmodel. Det drejer sig om at bygge videre på dine stærke produkter ved at tilbyde tilpassede services, der skaber en dybere værdi for dine kunder. Her er en hurtig oversigt over, hvordan en produkt-service-forretningsmodel kan se ud i praksis:

 • Product Life-cycle Services (PLS): Dine produkter er kun begyndelsen. Ved at tilbyde løbende service og vedligehold, skaber du langvarige kunderelationer og en stabil indtægtsstrøm.
 • Asset Efficiency Services (AES): Gør dit produkt smartere ved at tilbyde ydelsesoptimering baseret på data, såsom CO2-udledning, energiforbrug, materialeeffektivitet. Ikke bare leverer du et produkt, du giver dine kunder værdifulde indsigter i deres brug.
 • Process Support Services (PSS): Gør dine kunders processer bedre ved at tilbyde dybdegående forståelse og optimering. Du bliver en strategisk partner, der hjælper dem med at drive deres forretning mere effektivt.
 • Process Delegation Services (PDS): Forestil dig ikke bare at tilbyde service, men at tage fuldt ansvar for outputtet. Du ejer og vedligeholder maskinerne, og dine kunder betaler for resultaterne. Du bliver en integreret del af dine kunders succes.

Når du går i gang med servitization, skaber du en tættere forbindelse til dine kunder, og det giver dig mulighed for at øge både kundetilfredsheden og indtjeningen.


Ofte stillede spørgsmål:

Hvad får jeg som leder eller virksomhedsejer ud af workshoppen?

Workshoppen vil give dig klare, handlingsorienterede værktøjer og indsigter til at implementere digital transformation i din virksomhed. Du vil lære at identificere dit digitale potentiale, skabe merværdi for dine kunder og optimere dine processer for effektivitet og vækst.Er denne workshop relevant for mig?

Vores workshop er primært målrettet ledere og ejere af produktionsvirksomheder, der er klar til at tage skridtet mod jeres digitale servicepotentiale. Hvis du ser muligheder for vækst og forbedring gennem digitale løsninger og servitization, er dette workshoppen for dig.Hvordan er programmet for workshoppen?

Workshoppen er designet til at hjælpe dig med at forstå og implementere digital transformation i din virksomhed. Vi vil gennemgå de grundlæggende principper, diskutere specifikke udfordringer og muligheder for din virksomhed, og arbejde med konkrete implementeringsstrategier.Hvor mange kan deltage i workshoppen?

For at sikre en effektiv og personlig oplevelse, anbefaler vi, at der højest deltager 8-10 personer fra din virksomhed. Hvis du ønsker flere deltagere, er det også muligt mod en højere pris og med tilføjelse af en ekstra konsulent. Kontakt os for at drøfte dette nærmere.Hvor afholdes workshoppen?

Workshoppen kan afholdes i Aarhus, Taastrup, eller på din virksomheds egne faciliteter. Vi er fleksible og tilpasser os dine behov.Er det muligt at forlænge workshoppen til to dage?

Ja, det er muligt. Hvis du har specifikke ønsker eller behov, der kræver mere tid, kan vi tilpasse workshoppen i henhold til dette. Kontakt os for at drøfte dette nærmere.