Kemisk laboratorium - Fødevarer og Produktion

Nicolai Christian Bork

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 72.

Kemisk lab - Fødevarer og produktion

Kemisk laboratorium - Fødevarer og Produktion

Om Kemisk Laboratorium - Fødevarer og Produktion

I fødevareindustrien spiller kemiske analyser en afgørende rolle i at garantere produktkvalitet, fødevaresikkerhed og overholdelse af lovgivningsmæssige krav. Det kemiske laboratorium i divisionen for Fødevarer og Produktion har mere end 70 års erfaring i analyse af fødevarer, foderstoffer, ingredienser og mange andre organiske materialer. I vores kemiske laboratorium anvender vi en bred vifte af analyseteknikker til at sikre, at dine fødevareprodukter opfylder de højeste standarder. Vores ekspertise omfatter velkendte standardmetoder som gravimetri, ekstrahering og titrering, samt avancerede teknikker såsom kromatografi og massespektrometri. Disse avancerede værktøjer giver os mulighed for at karakterisere fødevarer på molekylært niveau, hvilket sikrer nøjagtige og pålidelige resultater. Lad vores erfarne team af kemiske specialister hjælpe dig med at sikre kvaliteten og sikkerheden af dine produkter gennem præcise kemiske analyser.

 

Vi tilbyder:

  • Akkrediterede laboratorier
  • Højt uddannet personale
  • State-of-the-art analytisk instrumentering

 

Vi udfører følgende ikke-standardiserede kemiske analyser:

 

Vi udfører følgende standardiserede kemiske analyser:

 

Kemisk Laboratorium - Fødevarer og Produktion er dedikeret til at sikre, at dine fødevareprodukter opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Uanset om du har brug for undersøgelser af holdbarhed og stabilitet, undersøgelse af fremmedlegemer eller forureninger, dokumentation af nye fødevarer eller noget helt andet, står vi klar til at hjælpe dig med analyser og konsulentbistand. Kontakt os i dag for at samarbejde om at sikre kvaliteten og sikkerheden af dine produkter gennem vores omfattende kemiske analysefærdigheder.

Kemisk lab analyse af fødevarer