Lyd og akustik

Patrick  Glibert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 75.

Peter og vent lille web

Lyd og akustik

Støj er desværre ofte en utilsigtet følge af anvendelse af stadig flere tekniske installationer, såvel de faste insatllationer såsom ventilations- og energianlæg, og ’flytbare’ såsom husholdningsudstyr.

Fejl ved projektering, komponenter, installation eller drift kan medføre større eller mindre støjproblemer i dagligdagen.

Teknologisk Institut leverer rådgivning ved planlægningen af nye installationer, ved valg af komponenter og ved eventuel lydtest og vurdering af mulige komponenter. Vi kan også tilbyde udarbejdelse af forslag til lyddæmpende foranstaltninger såsom lyddæmpere og svingningsdæmpere, så der sikres mindst mulige støjgener i omgivelserne.

Vi gennemfører desuden lydmålinger som kan klarlægge om støjgrænser for de tekniske installationer i bygningen er overholdt.

Teknologisk Institut har akkrediterede lydlaboratorier med fokus på ventilationsanlæg, køle- og varmeanlæg, husholdningsmaskiner og andre energiforbrugende komponenter. Desuden kan vi måle lydafgivelse in-situ med bærbart lydintensitetsudstyr.