Materialekarakterisering, laser-mikrobearbejdning og nano-coating

Susan Rudd Cooper

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 54.

Billede fra optisk mikroskop der viser en metalprøve der er gennemboret med huller via laserbearbejdning

Materialekarakterisering, laser-mikrobearbejdning og nano-coating

Vi hjælper dig med materialekarakterisering på nano- og mikrometerskala, funktionel nano-coating og laser mikrobearbejdning. Vi har stor erfaring med at løse komplekse kemiske analyseopgaver på ofte meget små prøvemængder - mindre end hvad du kan se med det blotte øje!

Som noget særligt kombinerer vi resultater fra flere undersøgelser for at levere samlede løsninger, der opfylder dit behov. Vi servicerer årligt 300 kunder, og 97% af vores kunder giver os topkarakter.

Kombination af analysemetoder giver det bedste resultat

Vi vil give dig de bedst mulige resultater. Det gør vi ofte ved at kombinere forskellige analyser af materialet og samle resultaterne.

Det sker typisk i opgaver, hvor vi kortlægger fremmedlegemer som fibre, hår, små stykker plast, gummi og maling. Eller når vi kortlægger, hvordan et lægemiddel fordeler sig i en tablet. Vi anvender en bred vifte af analyseteknikker, som foruden de nævnte er: lysmikroskopi, scanning-elektronmikroskopi (SEM/EDX, FIB/SEM), infrarødspektroskopi (FT-IR), røntgendiffraktion (XRD), og mikro CT scanning (µCT).

Vi har opnået akkreditering af DANAK til at udføre undersøgelser af materialeprøver ved SEM/EDX og FT-IR. Vi auditeres jævnligt at danske farmaceutiske virksomheder til denne type af undersøgelser

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi står klar til at hjælpe

Har du brug for vores ekspertise, så kontakt Susan Cooper på srco@teknologisk.dk eller 7220 1754. Vi glæder os til at hjælpe dig.