Regnvandskonsulent - Mød underviserne

Lars  Jørgensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 45.

Underviserne-paa-regnvandskonsulentuddannelsen

Regnvandskonsulent - Mød underviserne

På regnvandskonsulentuddannelsen bliver du undervist af topengagerede undervisere, som hver især er specialister på deres felt 

 

Lars Jørgensen
Lars JørgensenLars Jørgensen underviser i design af LAR og vandtransport på overfladen, planteanvendelse og grønne tage. Han har en stor og bred viden om planters vækstforhold og hvilke krav de stiller for at kunne vokse og fungere; jordtyper og sammensætning, vandforhold og vandtransport, næringsstoffer og deres optagelse i planter, lys og andre.

Katrine Nielsen
KATNKatrine Nielsen har i mange år arbejdet indenfor klimatilpasning, hvor især vandkvalitet og rensning af regnvand har været i fokus. Hendes store viden er indenfor de tekniske detaljer og forskellige løsninger til regnvandshåndtering om det er på privat grund eller i stor skala. Hun har arbejdet med mange forskellige renseteknologier og har underviser omkring rensning af regnafstrømning, dimensionering af anlæg og udfordringer heromkring.

Ulrik Hindsberger
UHIUlrik Hindsberger har arbejdet på Teknologisk Institut med afløbssystemer og klimatilpasning i mere end 20 år. Han har været med til at skrive mange af Rørcentrets anvisninger og undervist på en række kurser indenfor afløbsteknik og klimatilpasning.

Inge Faldager
IFInge Faldager er specialist inden for afløbssystemer og klimatilpasning. Kompetencen dækker både traditionelle systemer, håndtering af regn- og spildevand samt klimasikring. Hun har skrevet flere anvisninger og har gennem årene undervist både kloakmestre, kommuner og forsyninger.