Regnvandskonsulent - Om uddannelsen

Maria Burup Dahl

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 33.

Regnvandskonsulent-sti-regnbed

Regnvandskonsulent - Om uddannelsen

Med en uddannelse som regnvandskonsulent bliver du ekspert i grønne regnvandsløsninger”Tak for en rigtig god, professionel og effektiv undervisning”
- Brian Strarup, HedeDanmark
Kursist på Regnvandskonsulenten marts 2021

 

Hvem kan tage uddannelsen?
Uddannelsen som regnvandskonsulent er for dig, der har en baggrund som anlægsgartner eller kloakmester eller tilsvarende viden og erfaring for eksempel fra arbejdet med regnvandshåndtering i en kommune eller en forsyning.

Hvilke opgaver lærer du at løse?
Som regnvandskonsulent lærer du at løse udfordringer med regnvand på kreative og grønne måder. Du lærer at arbejde med regnvand som en ressource til at skabe grønnere byer og gavne dyre- og plantelivet.

Med din viden kan du hjælpe både borgere og kommuner med at finde løsninger på de udfordringer, klimaforandringer giver – for eksempel risikoen for skybrud.

Hvad koster det og hvornår kan jeg starte?
Vi har to årlige kurser på Sjælland og to i Jylland. De strækker sig over to plus to dage, og koster 9.500 kr. pr. deltager plus moms. Se vores aktuelle kurser og program for modulerne her

Hvor foregår uddannelsen?
Uddannelsen som regnvandskonsulent udbydes både på Sjælland og i Jylland.
Se datoer og steder for undervisning her

Hvem står bag uddannelsen som Regnvandskonsulent?
Uddannelsen er udviklet af Skovskolen (Københavns Universitet) i samarbejde med Rørcentret på Teknologisk Institut. Med det partnerskab har vi udviklet en uddannelse, der dækker hele det faglige spektrum inden for klimatilpasning på privat grund (LAR).

Mød underviserne her

For at målrette uddannelsens indhold er den udviklet i samarbejde med KLIKOVAND, Danske Anlægsgartnere, Danske Kloakmestre og De Grønne Kloakentreprenører.

Hvordan er det faglige niveau?
Uddannelsen som regnvandskonsulent har et højt fagligt niveau, og du kommer til at møde undervisere med bred faglig erfaring med regnvand og klimatilpasning.

Vi lægger vægt på at give dig viden og værktøjer på et professionelt niveau, så du har den bedst mulige baggrund for at rådgive borgere og kommuner om håndtering af regnvand.