Regnvandskonsulent - Om uddannelsen

Lars  Jørgensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 45.

Regnvandskonsulent-sti-regnbed

Regnvandskonsulent - Om uddannelsen

Med en uddannelse som regnvandskonsulent bliver du ekspert i grønne regnvandsløsninger”Tak for en rigtig god, professionel og effektiv undervisning”
- Brian Strarup, HedeDanmark
Kursist på Regnvandskonsulenten marts 2021

 

Hvem kan tage uddannelsen?
Uddannelsen som Regnvandskonsulent er for dig, der har en baggrund som anlægsgartner, kloakmester eller andre der står for praktisk udførsel og drift i forbindelse med regnvandshåndtering i mindre anlæg. Kurset kan også tages af andre, der arbejder med tilsvarende opgaver f.eks. hos forsyning eller kommune. Uddannelsen er både for dig, der allerede arbejder med regnvandshåndtering, og dig der skal til at gøre det fremover.

Hvilke opgaver lærer du at løse?
Som Regnvandskonsulent lærer du at løse udfordringer med regnvand på kreative og grønne måder, såvel som mere klassiske løsninger som faskiner. Du lærer at arbejde med regnvand som en ressource til at skabe grønnere byer og gavne dyre- og plantelivet.

Med din viden kan du hjælpe dine kunder med at finde de bedste løsninger på de udfordringer, klimaforandringerne giver – for eksempel risikoen for skybrud.

Hvor foregår uddannelsen?
Uddannelsen som regnvandskonsulent udbydes både på Sjælland og i Jylland.

Se datoer og steder for undervisning her

Hvem står bag uddannelsen som Regnvandskonsulent?
Uddannelsen er udviklet af Rørcentret på Teknologisk Institut i samarbejde med Skovskolen (Københavns Universitet), Danske Anlægsgartnere og Danske Kloakmestre. Uddannelsen, der i dag varetages af Rørcentret, er målrettet til at dække hele det faglige spektrum inden for regnvandshåndtering på privat grund.

Mød underviserne her

Hvordan er det faglige niveau?
Uddannelsen som regnvandskonsulent har et højt fagligt niveau, og du kommer til at møde undervisere med bred faglig erfaring med regnvand og klimatilpasning.

Vi lægger vægt på at give dig praktisk viden og værktøjer på et professionelt niveau, så du har den bedst mulige baggrund for at udføre anlæg til håndtering af regnvand.