Samfunds- og Erhvervsanalyser - Rapporter og analyser

Karsten Frøhlich Hougaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 86.

Nogler personer, som man ikke kan se ansigterne på, sidder om et bord og snakker om en analyse

Samfunds- og Erhvervsanalyser - Rapporter og analyser

Her på siden kan du læse om vores offentliggjorte rapporter.

2020:​​

 • Potentialeanlyse af droner med værktøj
  Teknologisk Institut har undersøgt potentialerne for en ny generation af droner: Droner med et værktøj, der identificerer og udfører et stykke arbejde. Læs om potentialerne for værktøjsdroner inden for landbrug, malerbranchen, regønringsbranchen og det kommunale. Du finder rapporterne her.
 • Fire rapporter om analyse af bæredygtig udvikling i danske virksomheder - FN's 17 verdensmål
  Teknologisk Institut har undersøgt og analyseret danske virksomheders evne til at arbejde med bæredygtig udvikling i relation til FN's Verdensmål. Det er der kommet en rapportserie ud af. Du finder rapporterne her.
 • Analyse af området for 'produktion af kommunikations- og medieprodukter'
  Hvordan ændrer teknologier arbejdsforholdene for og kompetencekravene til de medarbejdere, der arbejder inden for produktion af kommunikations- og medieprodukter. Det har vi undersøgt for Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse, Referencegruppen for Medier og Kommunikation. Du finder undersøgelsen her.

2019:

 • Internet of Things og installationsbranchen
  IoT er et af de teknologiområder, der påvirker el- og vvs-branchen. Det har vi gennemført en analyse om for ETIE - Efteruddannelsesudvalget for Tekniske Installationer og Energi. Du finder den her.
 • Nye teknologier og kompetencebehov for det tekniske personale på Regionshospitalet Gødstrup
  Teknologisk Institut har for Dansk El-Forbund og Dansk Metal gennemført en analyse af nye teknologier og kompetencebehov for teknisk personale. Du finder den her.
 • Fremtidens teknologier og kvalifikationskrav inden for rengøringsbranchen
  Teknologisk Institut har for Uddannelsesudvalget for rengøring og service udarbejdet en rapport om nye teknologier og kompetencekrav i rengøringsbranchen. Du finder den her.
 • Danske vidensarbejderes beskæftigelses- og arbejdsvilkår, arbejdsmiljø og helbreb
  Teknologisk Institut har i regi af SIW-projektet udgivet en analyse af vidensarbejderes vilkår. Du finder den her.
 • Droner nu og i fremtiden
  Teknologisk Institut har udgivet en rapport, der indeholder resultater fra en lang række undersøgelser og analyser, der dokumenterer droneområdets udvikling og perspektiver. Du finder den her.
 • Cirkulær økonomi stiller høje krav til aktørerne
  Teknologisk Institut udgiver syv rapporter/vejledninger, som skal rådgive byggeriet og produktionsbranchen i, hvordan de kommer videre mod øget genbrug og genanvendelse. Du finder dem her
 • Globale tendenser inden for droner
  Teknologisk Institut har de seneste år forsket i forskellige droneteknologier. Vi har bidraget med to analyser. Du finder dem her.
 • Rapporter om cirkulær økonomi inden for beton, elektronikaffald, gips mineraluld, plast, tegl og træ
  Teknologisk Institut udgiver syv nye vejledninger, som skal rådgive byggeriet og produktionsbranchen i, hvordan de kommer videre mod øget genbrug og genanvendelse i den cirkulære økonomi. Du finder dem her.
 • Kortlægning af tiltag rettet mod at styrke STEM-kompetencer i Region Nordjylland 
  Teknologisk Institut har lavet en rapport, der understøtter Region Nordjylland i deres arbejde med at skabe større interesse for STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Du finder den her. 

 

2018:

 • Effekten af studiepraktik i Region Nordjylland
  I Region Nordjylland arbejder de med at udvikle en regional version af den nationale Teknologipagt. Teknologisk Institut har lavet en rapport, der understøtter regionen i deres arbejde. Du finder den her.
 • Viden om droner i Danmark - markedsanalyse
  Droneteknologi er et nyt og spirende område. Vi har kortlagt markedet for”drone-branchen” i Danmark i en række rapporter. Du finder dem her.
 • De skjulte helte og den digitale transformations betydning
  ”De skjulte helte” udgør dansk industris mellemklasse, og disse virksomheder har været særligt dygtige til at tage nye teknologier til sig. Læs rapporten om de skjulte helte her.