Fødevarepanel

Anne Maria Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 16.

Fødevarepanel

Teknologisk Institut har et team af specialister med viden, kompetencer og erfaring på faglige områder af stor betydning for fødevarebranchen.
Fra innovationsprocesser til laboratorieanalyser kan specialisterne hjælpe dig med at få og anvende netop den viden, der gør din virksomhed endnu stærkere.
Fødevarepanelet er din indgang til specialisterne, som du kan kontakte og de vil hjælpe dig til den rette person.

Mød vores fødevarespecialister.

Sensorik af fødevarer og non-food                               Karsten Kramer Vig

Produktkvalitet og holdbarhed                                      Eleonora Miquel Becker 

HACCP – fødevare- og fodersikkerhed                         Lone Sass Mortensen

Køle- og fryseteknologi                                                 Claus Schøn Poulsen

Emballage                                                                     Søren Rahbek Østergaard

RFID-teknologi                                                              Finn Olesen Zoega

Robotteknologi                                                              Kurt Nielsen

Forretningsudvikling og strategi                                   Anne Maria Hansen

Åben innovation                                                            Signe Skov Hansen

Morgendagens forretning og medarbejdere                 Hanne Shapiro         

Mikrobiologisk sikre kødprodukter                                Anette Granly Koch