Fødevarepanel
Teknologisk Institut har et team af specialister med viden, kompetencer og erfaring på faglige områder af stor betydning for fødevarebranchen.
Fra innovationsprocesser til laboratorieanalyser kan specialisterne hjælpe dig med at få og anvende netop den viden, der gør din virksomhed endnu stærkere.
Fødevarepanelet er din indgang til specialisterne, som du kan kontakte og de vil hjælpe dig til den rette person.
Mød vores fødevarespecialister.
Forbruger- og markedstest Maja Krogsøe Skou
Produktkvalitet og holdbarhed Lars Månsson
HACCP – fødevare- og fodersikkerhed Lone Sass Mortensen
Køle- og fryseteknologi Claus Schøn Poulsen
Emballage Lars Germann
RFID-teknologi Betina Bihlet
Robotteknologi Kurt Nielsen
Forretningsudvikling og strategi Anne Maria Hansen
Åben innovation Carsten Christiansen
Morgendagens forretning og medarbejdere Leif Henrik Jakobsen
Mikrobiologisk sikre kødprodukter Anette Granly Koch
Mærkning af fødevarer Inger Olesen