Fødevarepanel

Maja Krogsøe Skou

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 45.

Fødevarepanel

Teknologisk Institut har et team af specialister med viden, kompetencer og erfaring på faglige områder af stor betydning for fødevarebranchen.
Fra innovationsprocesser til laboratorieanalyser kan specialisterne hjælpe dig med at få og anvende netop den viden, der gør din virksomhed endnu stærkere.
Fødevarepanelet er din indgang til specialisterne, som du kan kontakte og de vil hjælpe dig til den rette person.

Mød vores fødevarespecialister.

Forbruger- og markedstest                                           Maja Krogsøe Skou

Produktkvalitet og holdbarhed                                      Lars Månsson 

HACCP – fødevare- og fodersikkerhed                        Lone Sass Mortensen

Køle- og fryseteknologi                                                Claus Schøn Poulsen

Emballage                                                                    Søren Rahbek Østergaard

RFID-teknologi                                                             Betina Bihlet

Robotteknologi                                                             Kurt Nielsen

Forretningsudvikling og strategi                                   Anne Maria Hansen

Åben innovation                                                           Carsten Christiansen

Morgendagens forretning og medarbejdere                Leif Henrik Jakobsen         

Mikrobiologisk sikre kødprodukter                               Anette Granly Koch

Mærkning af fødevarer                                                Inger Olesen