Emballage

Lars  Germann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 00.

Close-up af emballage i genbrugsmateriale

Emballage

En emballage har mange funktioner – den skal beskytte produktet, forlænge holdbarheden og bevare dets kvalitet. Emballagen skal ligeledes sælge produktet og afspejle virksomhedens identitet. Derudover skal emballagen gøre transport og håndtering mere effektiv i hele værdikæden fra producent til supermarked og hos forbrugeren.

Teknologisk Instituts Emballagesektion tilbyder test, rådgivning og udviklingen inden for emballage. Vi assisterer virksomheder hele vejen fra rådgivning om emballagestrategi og produkttilpasning, udfører materialeprøvning, procesoptimering og pilotproduktion samt udvikler koncepter i samarbejde med virksomheden.

Bæredygtighed og convenience er to hjørnesten i vores afdeling. Samfundet kræver bæredygtige løsninger og forbrugerne efterspørger convenience. Hos os giver det udslag i vores aktiviteter omkring substituering af plast med papir, optimering af kølekasser, emballage som minimerer madspild, optimal emballage til frugt og grønt samt emballage til homogen opvarmning i mikrobølgeovn, for blot at fremhæve nogle af vores aktiviteter.

Hvordan kan Teknologisk Institut hjælpe dig?

Plast og Emballage tilbyder medlemskab, hvor det er muligt at modtage sidste nye informationer på plast- og emballageområdet, og opnå medlemsrabat på vores ydelser. Læs her mere om Medlemskab af Plast og Emballage.

Cases