Emballage

Lars  Germann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 00.

Emballage

Emballage

En emballage har mange funktioner – den skal beskytte produktet, øge holdbarheden og bevare dets kvalitet. Emballagen skal ligeledes sælge produktet og signalere virksomhedens image. Derudover skal emballagen gøre transport, håndtering og lagring mere effektiv, være til at åbne og kan være forsynet med data om fx oprindelse, produktionsform og næringssammensætning.

Teknologisk Instituts Emballagesektion tilbyder ydelser, rådgivning og udviklingen inden for emballage. Vi har to megatrends for øje: bæredygtighed og convenience – samfundet kræver bæredygtige løsninger og forbrugerne efterspørger convenience, den nemme og hurtige løsning; desuden har vi udfordringerne og omkostningerne forbundet med produktionsomstillinger og procesoptimering top-of-mind. Herudfra arbejder vi med emballage inden for de præsenterede fokusområder, der bl.a. omfatter mindre madspild, bæredygtig emballage, pakkemaskiner og produktionsudstyr, design og simulering og mikrobølgeovnstilpasset emballage.

Teknologisk Institut hjælpe med:

  • Udvikling af virksomhedens emballagestrategi
  • Rådgivning om valg af den rette emballering, herunder laboratorietests
  • Udvikling af emballager og emballagesystemer
  • Pilotproduktion af emballageprøver
  • Test af emballagens egenskaber
  • Forskning- og udviklingsprojekter inden for nye emballageteknologier
  • Uddannelse i emballageteknologi

Emballage og Transport tilbyder medlemskab, hvor det er muligt at modtage sidste nye informationer på emballageområdet, og opnå medlemsrabat på vores ydelser.

Medlemskab af Emballage og Transport

 

Cases