DAMP: Lokal håndtering af regnvand gennem fordampning - Læring

Ulrik  Hindsberger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 85.

DAMP

DAMP: Lokal håndtering af regnvand gennem fordampning - Læring

Anlægget indbyder til interaktion og læring og det vil blive synliggjort både under udviklingen og senere gennem anlæggets daglige drift. Et videnskabeligt laboratorie, som skal generere ny viden omkring håndtering af regnvand ved fordampning, men samtidig et anlæg, som demonstrerer og virkeliggør viden om klima, cirkulære processer og biologiske sammenhænge

I anlæggets designfase, vil løsninger blive undersøgt og testet. Det skal generere læring og viden for forskere og producenter, og danne grundlag for dialog med beboere og interessegrupper. 

I anlæggets første to års drift, vil et intensivt måleprogram levere data og grundlag for ny teknisk og biologisk viden indenfor fordampning, vandrensning og biodiversitet. Men samtidig vil det blå-grønne åndehul give beboere, forbipasserende eller skoleklasser mulighed for at komme helt tæt på livet og følge udviklingen i et lille stykke dansk natur, afslæse data omkring vandbalance og lære gennem leg med vand.

Læring omkring genbrug af organiske materiale, pleje af regnvandsbassiner og forståelse for værdien af blågrønne biotoper i forhold til klimaændring vil blive en integreret del af hverdagen for beboerne og de daglige brugere af anlægget.
Læring