Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Certified Information Security Manager (CISM 2020)

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  7.999
ekskl. moms
Nr. 72845 P
Tilmeld dig
112 har allerede deltaget

Dette kursus lærer dig om rollen som Certified Information Security Manager og de tilhørende principper. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Forstå rammerne for strategier til informationssikkerhed

Information Security Governance er en stor del af rollen som Information Security Manager. Med denne kursussamling undersøges vigtigheden af information Security governance i virksomheder og behovet for ledelsesstøtte til den politik og de procedurer, der indføres. Målet med information security governance er at etablere og vedligeholde et framework, der skal sikre at strategierne for informationssikkerhed er på linje med virksomhedens målsætninger og i overensstemmelse med gældende love og regler.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til IT-fagfolk med fokus på sikkerhed, der gerne vil øge deres kendskab til styring, design og tilsyn med en virksomheds informationssikkerhed.

Udbytte

 • Lær at identificere opgaver inden for informationssikkerhedsstyring jobområdet
 • Identificer opgaverne inden for informations risikostyring
 • Få den rette viden til at anerkende resultaterne af informationssikkerhedsstyring
 • Forstå forskellen mellem corporate governance og information security governance
 • Forstå hvordan analyse, afbødning og monitorering spiller en vigtig rolle inden for risikostyring og compliance
 • Bliv klar over forskellene mellem policies, standards, procedures og guidelines
 • Beskriv opgaverne i Information Security Program Development and Management jobområdet

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Information Security Governance Part I
 • Udforsk informationssikkerhedsstrategiteknikkerne og best practice for en styringsramme for at opfylde dine organisatoriske mål og objektiver.
Information Security Governance Part II
 • Undersøg organisatoriske medarbejderes roller og sikkerhedsansvar samt effektive kommunikations- og rapporteringsteknikker, der er nødvendige som en del af en effektiv sikkerhedsstyringsramme.
Information Risk Management Part I
 • Find ud af, hvordan du implementerer en effektiv informationsrisikostyringsstrategi for din organisation, herunder hvordan du genkender klassificering af informationsaktiver, ejerskab og trusler, sårbarheder og eksponeringer.
Information Risk Management Part II
 • Udforsk risikovurderings- og analysemetoder, såsom risikobehandling, risikorespons og gapanalyseteknikker, der kan bruges som en del af din organisations risikostyringsstrategi.
Information Security Program Development Part I
 • Skab et effektivt informationssikkerhedsprogram ved at undersøge de tilgængelige sikkerhedsteknologier samt teknikker og bedste praksis, der er involveret i at opfylde sikkerhedsbestemmelser, standarder og retningslinjer.
Information Security Program Development Part II
 • Informationssikkerhed er kun effektiv, hvis alle involverede er om bord og er ordentligt uddannet. Opdag, hvordan du udvikler sikkerhedsbevidsthed og træningsprogrammer, og hvordan du implementerer og tester effektiviteten af ??sikkerhedskontroller.
Information Security Incident Management Part I
 • Udforsk det grundlæggende i håndtering af sikkerhedshændelser, herunder metoder til klassificering af hændelser, roller, ansvar og træning af hændelsesteammedlemmer og underretnings- og eskaleringsprocesser.
Information Security Incident Management Part II
 • Sikkerhedshændelser kan have en enorm omkostningsfaktor for en organisation. Undersøg hændelseslogning, -analyse og -dokumentation samt teknikker til at reagere på og komme sig efter informationssikkerhedshændelser.
   
 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 8 kurser. Hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 8 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Certificering

Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i. Kurset leder hen mod certificeringen Certified Information Security Manager (CISM). Eksamen bestilles og betales særskilt. Kontakt www.isaca.org for flere informationer. Vi henviser til certificeringsudbyderens hjemmeside for nærmere information om aktuelle betingelser for at opnå certificering. I forbindelse med nogle certificeringer skal du selv oprette dig på udbyderens hjemmeside for at få adgang til eksamen.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk