Hvad er Power BI?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

BI

Hvad er Power BI?

4 min.

Når det kommer til dataanalyse, er der mange BI-værktøjer at vælge mellem. En af de mere kendte er Microsofts Power BI, der er blevet populær for sin brugervenlighed og flotte visuelle løsninger. Men er du i tvivl om, hvad Power BI kan, og om det passer til dine behov? Så læs med her, hvor vi giver dig en grundig gennemgang af Power BI.

Power BI er Microsofts Business Intelligence værktøj, som bruges vidt og bredt på tværs af brancher og afdelinger. BI-løsningen bruges af alt fra marketing- til økonomiafdelingen, og det er et glimrende værktøj til alle, der ønsker at komme i gang med Business Intelligence. 

Hvad er Business Intelligence?

Business Intelligence handler om at skabe sammenhæng mellem data og beslutninger. Ved at bruge din virksomheds data, kan du nå frem til vigtige indsigter, der kan optimere din forretning. Men for at bruge BI i din virksomhed, er det nødvendigt at have et BI-værktøj, der kan hjælpe dig med at samle, analysere og visualisere dine data. Og det er her Power BI kommer ind i billedet!

Forvandler data til vigtige indsigter

Power BI giver dig mulighed for at forbinde mere end 100 datakilder og skabe grafer, tabeller, rapporter og interaktive dashboards, så du let kan samle, analysere og visualisere al din data. Den brugervenlige flade gør værktøjet tilgængeligt for brugere med forskellige niveauer af tekniske færdigheder. 

På den måde kan du bruge Power BI til at hjælpe dig med at få overblik over hele jeres forretning. Det skaber et stærkt fundament, når der skal tages beslutninger om virksomheden. En fordel ved Power BI er, at det er integreret med andre Microsoft-produkter, såsom Excel og SQL-server. Det gør det muligt at lave modeller og diagrammer, som kan genbruges i alle Microsofts programmer. 

Hjælper dig gennem hele processen

Power BI understøtter din dataanalyse gennem hele processen. Fra du står med dit helt rå datasæt, gennem behandlingen og analysearbejdet, og til du står med en færdig rapport, som du kan dele med kollegaer, kunder m.m. 

Desuden er Power BI cloudbaseret, hvilket gør det muligt at få adgang til alle data på alle tidspunkter - uanset hvor du er. Du kan også dele rapporter med kolleger eller kunder efter behov– uanset om I sidder samlet på et kontor eller arbejder fra hver jeres lokation. Det åbner op for gode muligheder for at samarbejde på forskellige projekter på tværs af afdelinger i organisationer. 

Styrk dine kompetencer med et Power BI-kursus

Har du brug for kompetencer inden for Power BI? Selvom Power BI er brugervenligt og intuitivt, så kan det være en god investering med et kursus, hvor du får lov at prøve kræfter med BI-værktøjet med kyndig vejledning fra dygtige eksperter. Måske er det første gang du skal arbejde rigtig med BI og dataanalyse? Eller også er du garvet, når det kommer til dataanalyse, men ønsker at få en god start med dit arbejde i Power BI?

Uanset dit niveau så kan du spare både tid og penge på lang sigt ved at sikre dig, at du kommer godt i gang med dit arbejde i Power BI, så du får udnyttet programmet til fulde. Desuden kan du avancere i niveau alt efter dine behov for BI-løsninger.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på at lære, hvordan du visualiserer dine rapporter Power BI Service, kan du med fordel læse om kurset herunder.

Du kan også se vores udvalg af kurser inden for Power BI her. 

Videre læsning om BI