Kurser

Nyt3 dages kursus

ITIL® 4 Direct, Plan & Improve

9. - 11. maj 2022 Ballerup
DKK  14.050
ekskl. moms
Nr. 91063 P

Konstant læring og udvikling skal ses som en organisatorisk styrke. Den væsentligtlige udvikling, drift og understøttelse af IT-afdelingens value streams og practices, lærer du på dette kursus. Du får de praktiske færdigheder, der skal til for at skabe den “lærende” organisation, hvor læring og forbedring er dybt forankret i både strategien og det daglige arbejde.

Vi gennemgår hvordan Agile og Lean metoder kan udnyttes til at effektivisere og forbedre, så der opnås de ønskede resultater langt hurtigere end med traditionelle metoder.
 

Deltagerprofil

Dette kursus er målrettet dig, der ønsker at bidrage til at udvikle en “lærende” organisation, er eller skal være en del af et “continual improvement team”, er strategisk ansvarlig for organisationens forbedringer, arbejder praktisk med forbedringer, ønsker at blive ITIL 4 Managing Professional, eller er service management konsulent.
 
Kurset henvender sig både til dig med styrende eller ledende ansvar, men også til dig, der uden lederrolle skal arbejde med metoder og principper og kunne anvende disse på egne styringsopgaver. Dette kursus giver en generel indsigt i, hvad der foregår i IT-afdelingens forskellige ledelseslag.
Kurset er meget intensivt, og du skal afsætte god tid til forberedelse før kurset. Derudover skal du sikre dig, at du har mulighed for at koncentrere dig om kurset og afsætte flere timer mellem hver kursusdag til repetition og lektier.
 

Forudsætninger

Det er en forudsætning, at du har et ITIL 4 Foundation certifikat for kunne deltage på kurset.

Udbytte

  • Forstå nøglekoncepterne i Direct, Plan & Improve
  • Forstå omfanget af, hvad der skal styres og/eller planlægges – og vide, hvordan man bruger principper og metoder til at styre og planlægge inden for omfangets kontekst
  • Forstå, hvordan man integrerer principper og metoder for governance, risk og compliance i service value system
  • Forstå, hvordan man bruger “continual improvement” principper og metoder for alle typer af forbedringer
  • Forstå, hvordan man anvender “Organizational Change Management” principper og metoder i forbindelse med styring, planlægning og forbedring
  • Forstå, hvordan man bruger principper og metoder fra “måling og rapportering” i forbindelse med styring, planlægning og forbedring
  • Forstå, hvordan man styrer, planlægger og forbedrer value streams og practices

Indhold

Kurset giver strategiske og praktiske metoder til planlægning og gennemførsel af “continual improvement” med den påkrævede agilitet set med forretningens øjne. Dette kursus er derfor en del af begge streams, både ITIL 4 Managing Professional (MP) og ITIL 4 Strategic Leader (SL).

ITIL 4 certification scheme

Sprog

Kurset afholdes på dansk med engelske kursusmaterialer og engelsk eksamen.
 

Kursusmateriale

Kursusmaterialer er inkluderet i prisen, og du får adgang til materialet i god tid før kurset.
 
Materialet er elektronisk, og du skal medbringe din egen PC.
 

Eksamen

Eksamen foregår på kursets sidste dag.
  • Varighed: 90 minutter (dog 113 minutter, hvis dit modersmål ikke er engelsk).
  • Hjælpemidler er ikke tilladt, dog er det tilladt at bruge ordbog.
 
Det er en forudsætning, at du har bestået ITIL 4 Foundation eksamen for at kunne deltaget i eksamen på dette higher level kursus.
Ved beståelse opnår du certifikatet og titlen “Direct, Plan and Improve”.
 
 

Bemærkninger

Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Tablet/iPad er desværre ikke understøttet til denne type eksamen.

Kurset afholdes ved en samarbejdspartner.
 
Kursusudbyderen Peopleteam er akkrediteret af PeopleCert til at udbyde dette kursus.
 
ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
 
Se øvrige kurser indenfor ITIL
23969
Underviser

Undervisningen varetages af en erfaren underviser fra Teknologisk Instituts netværk bestående af branchens dygtigste undervisere.

Vælg dato

Ballerup
9. - 11. maj 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

3 gode grunde til at tage på kursus i ITIL®

Uanset om du allerede arbejder med ITIL® - eller først skal til det nu - så er der mange gode grunde til at øge dine kompetencer med et kursus på Teknologisk Institu...

Læs mere