Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Microsoft Office 365 Collection

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  16.999
ekskl. moms
Nr. 72761 P

Få indblik i Microsoft Office 365, og hvordan du får det optimale ud af Office 365 applikationer til erhvervsbrugere. Du får værktøjerne til at arbejde med dokumenter i Microsoft Office 365. Du får indblik i nogle af de avancerede features, der findes i programmerne og får værktøjerne til at skabe effektivt samarbejde på din arbejdsplads. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset 365 dage.

Online kursusTools Værktøjer til at bruge Microsoft Office 365 Collection

Microsoft Office 365 giver dig adgang til en række online Office programmer til erhvervskunder. Det drejer sig blandt andet om Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook. Med kursuspakken bliver du introduceret til programmerne og bliver klar over, hvornår de bør bruges og hvordan det gøres optimalt. Derudover får du med kursuspakken et indblik i nogle af de mere avancerede funktioner, der findes i programmerne.

Deltagerprofil

Kurset henvender til alle, der ønsker at benytte Microsoft Office 365 programmerne i erhvervsøjemed.

Kurset henvender sig derudover til IT-fagfolk med nogen erfaring med brug af Microsoft Office 365 og som ønsker at benytte de mere avancerede funktioner, der findes i programmerne.

Udbytte

  • Lær at forklare, få adgang til og adskille Microsoft Office online til personlig brug
  • Lær at organisere, dele og skabe ved hjælp af de online Microsoft programmer
  • Lær at tilgå og bruge Microsoft Office 365 programmer
  • Lær at bruge Documents I Microsoft Office 365

Indhold

Microsoft Excel Office 365
  • Bliv introduceret til Microsoft Excel. Med denne kursuspakke får du både et grundigt overblik over de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet.
Microsoft Outlook Office 365
  • Bliv introduceret til Microsoft Outlook. Med denne kursuspakke får du både et grundigt overblik over de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet.
Microsoft PowerPoint Office 365
  • Bliv introduceret til Microsoft PowerPoint. Med denne kursuspakke får du både et grundigt overblik over de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet.
Microsoft Word Office 365
  • Bliv introduceret til Microsoft Word. Med denne kursuspakke får du både et grundigt overblik over de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet.

 

Tidsforbrug

Hele kursuskollektionen indeholder 63 kurser og kan gennemføres på ca. 47 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Om kursuspakken

Microsoft Office 365 Collection provides access to several courses designed by experienced subject matter experts and course designers. For informal learning and performance support, the collection includes materials and books from leading publishers and access to videos.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk