Kurser

7 dages uddannelse 
Længerevarende forløb inden for et specifikt emne

PRINCE2® Foundation og Agile Practitioner - samlet forløb

6. oktober til 8. november 2023 Taastrup Garantifor afholdelse
27. oktober til 29. november 2023 Taastrup
3. november til 6. december 2023 Aarhus Garantifor afholdelse
10. november til 13. december 2023 Taastrup
DKK  25.999
ekskl. moms
Nr. 88897 P
Tilmeld dig
432 har allerede deltaget
4,4
Fremragende
11 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Dette forløb giver dig grundig viden og fortrolighed med PRINCE2® projektstyringsmetoden, agile metoder/værktøjer og hvordan du kan anvende dem som projektleder i et agilt miljø. Uddannelsen er et intensivt forløb, der forbereder dig til at tage både PRINCE2® Foundation 6th edition og PRINCE2 Agile® Practitioner-eksamen og er således en intensiv udgave af de to PRINCE2®-kurser, PRINCE2® Foundation 6th edition og PRINCE2 Agile® Practitioner, og gennemgår samme pensum.

Projektverdenen har tidligere været opdelt i to lejre - de traditionelle plandrevne modeller på den ene side og de agile modeller på den anden. På dette kursus tager vi det bedste fra begge verdener og du lærer hvordan du med den agile tilgang kan få det bedste ud af teamet og samtidig styre de øvrige processer i projektet.

Den hurtige vej til PRINCE2® Foundation og PRINCE2 Agile® Practitioner

Du får en bred og dyb viden om PRINCE2 projektstyringsmetoden, således at du bliver i stand til at varetage rollen som projektleder for agile projekter ved forudseende og systematisk at kunne planlægge, organisere og styre projekter - uden at miste fordelene ved de agile udviklingsmetoder. På forløbet lærer du om de agile metoder og hvordan du anvender disse i et projektmiljø som anvender PRINCE2. Dette intensive forløb er skræddersyet til organisationer og personer, som ønsker en metodik med yderligere vejledning i, hvordan de kan tilpasse PRINCE2 og anvende agile metoder sammen med PRINCE2.

Når du tilmelder dig det samlede forløb, tilmelder du dig i første omgang kun de fire første dage af forløbet (Foundation). I din bekræftelsesmail samt på første kursusdag får du mere information om, hvordan du tilmelder dig PRINCE2 Agile Practitioner kurset, men du kan allerede nu se datoerne via linket: PRINCE2 Agile Practitioner.
 

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde og som ønsker en uddannelse i PRINCE2 kombineret med en bred agil tilgang til produktudvikling og hvordan disse kan kombineres.

Det er ikke en forudsætning, at du har viden om agile rammer, metoder, adfærd og teknikker.

Læs mere om PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner.

Udbytte

 • Grundig indføring i PRINCE2 som metode og indblik i de fordele metoden tilbyder
 • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2 projektleder
 • Bred forståelse af den agile tilgang, frameworks (Scrum og Kanban) samt værktøjer
 • Forståelse og indsigt i, hvordan PRINCE2 og de agile tilgange kan tilpasses til at kunne arbejde bedst muligt sammen
 • Lære, hvordan du skaber sammenhæng mellem principperne, processerne og temaerne i PRINCE2 med flere af de typiske måder at arbejde agilt på
 • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation eksamen og PRINCE2 Agile Practitioner eksamen, som du gennemfører efter kurset som en online eksamen, når det passer dig

Det får du på uddannelsen

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 10 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Kursusmateriale er inkluderet i prisen.

Materiale

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Certificeret træningsorganisation

Indhold

Dag 1: Forberedelsesdag
 • Introduktion til materialer og forberedelsesopgaven
 • Grundlæggende PRINCE2 forståelse, som forbereder dig til de kommende kursusdage og giver dig en første forståelse af PRINCE2
 • Etablering af selvstudiegrupper
 • Selvstudieperiode til PRINCE2 Foundation - med adgang til underviser
 • Læse PRINCE2 manualen og relatere PRINCE2 til praktisk projektarbejde
 • Arbejde med case-bogen 'Internetpakker-projektet' - en praktisk PRINCE2 case
Dag 2-4: Undervisning
 • Introduktion til PRINCE2 principperne
 • Gennemgang af processer og aktiviteter
 • Gennemgang af PRINCE2 temaer
 • Voucher til PRINCE2 Foundation-eksamen
Selvstudieperiode til PRINCE2 Agile® practitioner- med adgang til underviser
 • Læse PRINCE2 Agile manualen
 • Arbejde med testeksamen
Dag 5-7
 • Hvad er PRINCE2 Agile og hvordan kan det bruges?
 • Generel viden om basis koncepter i at arbejde agilt inklusiv kompleksitetsteori
 • Konkrete værktøjer sat ind i agile rammer (user stories, planning poker, MoSCoW prioritering etc.)
 • PRINCE2 temaerne i agile sammenhænge
 • Agile frameworks (Scrum, Kanban, Lean startup)
 • Hvordan indarbejdes agile sammenhænge i de 7 processer?
 • Agilometer – assessment af projektmiljø og hvor agil du kan være i dit projekt
 • The PRINCE2 Agile præstationsmål og tolerancer
 • Voucher til PRINCE2 Agile Practitioner eksamen

 

Anmeldelser af PRINCE2® Foundation og Agile Practitioner - samlet forløb

4,4
 
Fremragende Baseret på 11 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med et projekt i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op af en forberedelsesdagen, en selvstudieperiode og 3 sammenhængende PRINCE2 Foundation kursusdage efterfulgt af online proctered eksamen, når det passer dig og 3 dages PRINCE2 Agile Practitioner kursus efterfulgt af online proctered eksamen, når det passer dig.

Du skal forvente at bruge 25-30 timer på egen forberedelse til Foundation og mindst 30 timer til Agile Practitioner i selvstudieperioden. I denne periode træner du praktisk i brugen af metoden ved at arbejde med en praktisk case og du har du mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere. Forberedelsesmaterialet udleveres på Kick-off dagen. Det er vigtigt, at du forbereder dig inden kursusdagene for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

På PRINCE2 Foundation er undervisningsmaterialet på dansk. På PRINCE2 Agile Practitioner er materialet på engelsk mens undervisningen foregår på dansk.

Certificering

Du vil modtage en eksamensvoucher til hhv. PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner, som du kan benytte til at bestille dine online eksamener med overvågning efter endt uddannelse, når det passer dig via din egen pc. Fra 1. februar 2022 er dette den eneste eksamensform, som eksamensinstituttet PeopleCert udbyder.

PeopleCert står for alt vedrørende din eksamen. Disse 2 vejledninger (til hhv. Windows og MacOs) guider dig igennem processen for at booke din eksamen og beskriver processen for at tage en Online Proctored eksamen (OLP).

Teknologisk Institut tilbyder disse certificeringer som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener

PRINCE2® and PRINCE2 Agile® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Få overblik over kursusmulighederne med PRINCE2®

Er du i tvivl om, hvilket PRINCE2® kursus, du skal deltage på? Her giver vi dig et overblik over de mange kursus- og certificeringsmuligheder, der findes.

Læs mere om dine muligheder med PRINCE2®

23365
23364
Underviser

Anne Dam Jensen

4.71/5 (663 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Michael Fleron

4.55/5 (506 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Vælg dato

Taastrup
6. oktober til 8. november 2023
 Garantifor afholdelse
Taastrup
27. oktober til 29. november 2023
Aarhus
3. november til 6. december 2023
 Garantifor afholdelse
Taastrup
10. november til 13. december 2023
Taastrup
14. december 2023 til 24. januar 2024