Kurser

Populært7 dages uddannelse

PRINCE2® Foundation og Agile Practitioner - samlet forløb

16. december 2021 til 26. januar 2022 Taastrup Udsolgt
10. januar til 11. februar 2022 Taastrup
28. januar til 4. marts 2022 Taastrup
28. januar til 16. marts 2022 Taastrup
DKK  25.499
ekskl. moms
Nr. 88897 P

Dette forløb giver dig grundig viden og fortrolighed med PRINCE2® projektstyringsmetoden, agile metoder/værktøjer og hvordan du kan anvende dem som projektleder i et agilt miljø. Uddannelsen er et intensivt forløb, der forbereder dig til at tage både PRINCE2® Foundation 6th edition og PRINCE2 Agile® Practitioner-eksamen og er således en intensiv udgave af de to PRINCE2®-kurser, PRINCE2® Foundation 6th edition og PRINCE2 Agile® Practitioner, og gennemgår samme pensum.

Projektverdenen har tidligere været opdelt i to lejre - de traditionelle plandrevne modeller på den ene side og de agile modeller på den anden. På dette kursus tager vi det bedste fra begge verdener og du lærer hvordan du med den agile tilgang kan få det bedste ud af teamet og samtidig styre de øvrige processer i projektet.
 

Den hurtige vej til PRINCE2® Foundation og PRINCE2 Agile® Practitioner

Du får en bred og dyb viden om PRINCE2 projektstyringsmetoden, således at du bliver i stand til at varetage rollen som projektleder for agile projekter ved forudseende og systematisk at kunne planlægge, organisere og styre projekter - uden at miste fordelene ved de agile udviklingsmetoder. På forløbet lærer du om de agile metoder og hvordan du anvender disse i et projektmiljø som anvender PRINCE2. Dette intensive forløb er skræddersyet til organisationer og personer, som ønsker en metodik med yderligere vejledning i, hvordan de kan tilpasse PRINCE2 og anvende agile metoder sammen med PRINCE2.
 

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde og som ønsker en uddannelse i PRINCE2 kombineret med en bred agil tilgang til produktudvikling og hvordan disse kan kombineres.
 
Det er ikke en forudsætning, at du har viden om agile rammer, metoder, adfærd og teknikker.

Læs mere om PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner.

Udbytte

 • Grundig indføring i PRINCE2 som metode og indblik i de fordele metoden tilbyder
 • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2 projektleder
 • Bred forståelse af den agile tilgang, frameworks (Scrum og Kanban) samt værktøjer
 • Forståelse og indsigt i, hvordan PRINCE2 og de agile tilgange kan tilpasses til at kunne arbejde bedst muligt sammen
 • Lære, hvordan du skaber sammenhæng mellem principperne, processerne og temaerne i PRINCE2 med flere af de typiske måder at arbejde agilt på
 • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation eksamen og PRINCE2 Agile Practitioner eksamen, som du gennemfører inden kurset slutter

Indhold

Dag 1: Forberedelsesdag
 • Introduktion til materialer og forberedelsesopgaven
 • Grundlæggende PRINCE2 forståelse, som forbereder dig til de kommende kursusdage og giver dig en første forståelse af PRINCE2
 • Etablering af selvstudiegrupper
 • Selvstudieperiode til PRINCE2 Foundation - med adgang til underviser
 • Læse PRINCE2 manualen og relatere PRINCE2 til praktisk projektarbejde
 • Arbejde med case-bogen 'Internetpakker-projektet' - en praktisk PRINCE2 case
Dag 2-4: Undervisning
 • Introduktion til PRINCE2 principperne
 • Gennemgang af processer og aktiviteter
 • Gennemgang af PRINCE2 temaer
 • PRINCE2 Foundation-eksamen
Selvstudieperiode til PRINCE2 Agile® practitioner- med adgang til underviser
 • Læse PRINCE2 Agile manualen
 • Arbejde med testeksamen
Dag 5-7
 • Hvad er PRINCE2 Agile og hvordan kan det bruges?
 • Generel viden om basis koncepter i at arbejde agilt inklusiv kompleksitetsteori
 • Konkrete værktøjer sat ind i agile rammer (user stories, planning poker, MoSCoW prioritering etc.)
 • PRINCE2 temaerne i agile sammenhænge
 • Agile frameworks (Scrum, Kanban, Lean startup)
 • Hvordan indarbejdes agile sammenhænge i de 7 processer?
 • Agilometer – assessment af projektmiljø og hvor agil du kan være i dit projekt
 • The PRINCE2 Agile præstationsmål og tolerancer
 • Voucher til PRINCE2 Agile Practitioner eksamen

 

Form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med dit eget individuelle projekt, i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.
Kurset er bygget op af en Kick-off dag, en selvstudieperiode og 3 sammenhængende kursusdage inkl. Foundation eksamen og 3 dages PRINCE2 Agile Practitioner kursus efterfulgt af web-proctered eksamen, når det passer dig.

På PRINCE2 Foundation er undervisningsmaterialet på dansk. På PRINCE2 Agile Practitioner er materialet på engelsk mens undervisningen foregår på dansk.

Bemærkninger

Du tilmelder dig Kick-off dag samt Foundation via datoerne på denne side. Herefter får du information om, hvordan du tilmelder dig PRINCE2 Agile Practitioner kurset, men du kan allerede nu se datoerne via linket: PRINCE2 Agile Practitioner.

Teknologisk Institut tilbyder disse certificeringer som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener

PRINCE2® and PRINCE2 Agile® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

23365
23364
Underviser

Anne

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Michael

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Vælg dato

Taastrup
16. december 2021 til 26. januar 2022 Udsolgt
Taastrup
10. januar til 11. februar 2022
Taastrup
28. januar til 4. marts 2022
Taastrup
28. januar til 16. marts 2022
Aarhus
7. februar til 11. marts 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk