Kurser

Fremragende7 dages uddannelse 
Længerevarende forløb inden for et specifikt emne

PRINCE2® Foundation og Agile Practitioner - samlet forløb

26. april til 29. maj 2024 Aalborg 7 Version: DK undervisning/UK materialer
2. maj til 12. juni 2024 Taastrup Garantifor afholdelse 6th edt: DK undervisning/DK materialer
3. maj til 14. juni 2024 Aarhus Garantifor afholdelse 7 Version: DK undervisning/UK materialer
31. maj til 5. juli 2024 Taastrup 7 Version: DK undervisning/UK materialer
DKK  25.999
ekskl. moms
Nr. 88897 P
Tilmeld dig
471 har allerede deltaget
5,0
Fremragende
4 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Dette forløb giver dig grundig viden om PRINCE2® projektstyringsmetoden, agile metoder/værktøjer og hvordan du anvender dem i et agilt miljø. Uddannelsen består af to kurser: PRINCE2® Foundation og PRINCE2 Agile® Practitioner.

Projektverdenen har tidligere været opdelt i to lejre - de traditionelle plandrevne modeller på den ene side og de agile modeller på den anden. På dette kursus tager vi det bedste fra begge verdener og du lærer hvordan du med den agile tilgang kan få det bedste ud af teamet og samtidig styre de øvrige processer i projektet.

Den hurtige vej til PRINCE2® Foundation og PRINCE2 Agile® Practitioner

Du får en bred og dyb viden om PRINCE2 projektstyringsmetoden, således at du bliver i stand til at varetage rollen som projektleder for agile projekter ved forudseende og systematisk at kunne planlægge, organisere og styre projekter - uden at miste fordelene ved de agile udviklingsmetoder. På forløbet lærer du om de agile metoder og hvordan du anvender disse i et projektmiljø som anvender PRINCE2. Dette intensive forløb er skræddersyet til organisationer og personer, som ønsker en metodik med yderligere vejledning i, hvordan de kan tilpasse PRINCE2 og anvende agile metoder sammen med PRINCE2.

Når du tilmelder dig det samlede forløb, tilmelder du dig i første omgang kun de fire første dage af forløbet (Foundation). I din bekræftelsesmail samt på første kursusdag får du mere information om, hvordan du tilmelder dig PRINCE2 Agile Practitioner kurset, men du kan allerede nu se datoerne via linket: PRINCE2 Agile Practitioner.

BEMÆRK du skal vælge hvilken version af PRINCE2 Foundation, du ønsker. PRINCE2®7 version er blevet lanceret, men dog kun i den engelske udgave. Du har mulighed for at vælge mellem disse to versioner:

PRINCE2®Foundation - med forberedelsesdag med undervisning på dansk med danske materialer og eksamen (6th edition)

PRINCE2®7 Foundation med forberedelsesdag (DK med UK materiale) med undervisning på dansk med engelske materialer og eksamen (7 Version)

 

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde og som ønsker en uddannelse i PRINCE2 kombineret med en bred agil tilgang til produktudvikling og hvordan disse kan kombineres.

Det er ikke en forudsætning, at du har viden om agile rammer, metoder, adfærd og teknikker.

Læs mere om PRINCE2 Foundation (6th edition) eller PRINCE2 7 Foundation (7 version) og PRINCE2 Agile Practitioner.

Udbytte

  • Grundig indføring i PRINCE2 som metode og indblik i de fordele metoden tilbyder
  • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2 projektleder
  • Bred forståelse af den agile tilgang, frameworks (Scrum og Kanban) samt værktøjer
  • Forståelse og indsigt i, hvordan PRINCE2 og de agile tilgange kan tilpasses til at kunne arbejde bedst muligt sammen
  • Lære, hvordan du skaber sammenhæng mellem principperne, processerne og temaerne i PRINCE2 med flere af de typiske måder at arbejde agilt på
  • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation eksamen og PRINCE2 Agile Practitioner eksamen, som du gennemfører efter kurset som en online eksamen, når det passer dig

Det får du på uddannelsen

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Kursusmateriale er inkluderet i prisen.

Materiale

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Certificeret træningsorganisation

Digitalt materiale

Digitalt materiale

Indhold

Denne uddannelse består af 2 kurser: PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner. Vær opmærksom på, at du skal vælge hvilken version af PRINCE2 Foundation, du ønsker at deltage på. Du har mulighed for at vælge mellem PRINCE2 Foundation 6th edition med undervisning på dansk med danske materialer og dansk eksamen eller PRINCE2 7 Foundation med undervisning på dansk med engelske materialer og engelsk eksamen.

Læs mere om de enkelte kurser her:

 

Anmeldelser af PRINCE2® Foundation og Agile Practitioner - samlet forløb

5,0
 
Fremragende Baseret på 4 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med et projekt i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op af en forberedelsesdagen, en selvstudieperiode og 3 sammenhængende PRINCE2 Foundation kursusdage efterfulgt af online proctered eksamen, når det passer dig og 3 dages PRINCE2 Agile Practitioner kursus efterfulgt af online proctered eksamen, når det passer dig.

Du skal forvente at bruge 25-30 timer på egen forberedelse til Foundation og mindst 30 timer til Agile Practitioner i selvstudieperioden. I denne periode træner du praktisk i brugen af metoden ved at arbejde med en praktisk case og du har du mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere. Forberedelsesmaterialet udleveres på Kick-off dagen. Det er vigtigt, at du forbereder dig inden kursusdagene for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

På PRINCE2 Foundation er undervisningsmaterialet på dansk. På PRINCE2 Agile Practitioner er materialet på engelsk mens undervisningen foregår på dansk.

Certificering

Du vil modtage en eksamensvoucher til hhv. PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner, som du kan benytte til at bestille dine online eksamener med overvågning efter endt uddannelse, når det passer dig via din egen pc.

PeopleCert står for alt vedrørende din eksamen. Disse 2 vejledninger (til hhv. Windows og MacOs) guider dig igennem processen for at booke din eksamen og beskriver processen for at tage en Online Proctored eksamen (OLP).

Teknologisk Institut tilbyder disse certificeringer som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener

PRINCE2® and PRINCE2 Agile® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Få overblik over kursusmulighederne med PRINCE2®

Er du i tvivl om, hvilket PRINCE2® kursus, du skal deltage på? Her giver vi dig et overblik over de mange kursus- og certificeringsmuligheder, der findes.

Læs mere om dine muligheder med PRINCE2®

23365
23364
Underviser

Anne Dam Jensen

4.72/5 (742 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Michael Fleron

4.54/5 (619 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Vælg dato

Aalborg
26. april til 29. maj 2024
 7 Version: DK undervisning/UK materialer 
Taastrup
2. maj til 12. juni 2024
 Garantifor afholdelse 6th edt: DK undervisning/DK materialer 
Aarhus
3. maj til 14. juni 2024
 Garantifor afholdelse 7 Version: DK undervisning/UK materialer 
Taastrup
31. maj til 5. juli 2024
 7 Version: DK undervisning/UK materialer 
Taastrup
24. juni til 16. august 2024
 7 Version: DK undervisning/UK materialer