Biomasse fra landbrug og fødevarer - Korn og restprodukter fra korn

Anne Christine Steenkjær Hastrup

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 02.

Korn biomasseside RK

Biomasse fra landbrug og fødevarer - Korn og restprodukter fra korn

På Teknologisk Institut har vi både fokus på at udvikle produkter med korn, men også på at udnytte restprodukter i forarbejdningsprocessen.

På vores pilotproduktionsanlæg arbejder vi med hvede, majs, byg, rug osv. som alle indgår i foder eller fødevarer. Vi tester nye opskrifter og rådgiver om den optimale produktionsproces i forhold til, hvilket produkt man ønsker. F.eks. kan hvede og byg være forskelligt opbygget i forhold til, hvor proteinindholdet er størst. Forarbejdningen er dermed vigtig for at opnå det bedst mulige produkt. Læs mere her

I en produktionsproces vil der også være restprodukter, som kan udnyttes til andre mere værdifulde produkter. Et restprodukt er f.eks. klid, som kan udnyttes til proteiner og kulhydrater. Vi rådgiver omkring, hvorledes disse restprodukter kan udnyttes og hvorledes processen i forhold til specifikke udgangsmaterialer samt ønskede slutprodukter kan udvikles og opskaleres. Læs mere her

 

Vi tilbyder følgende teknologier: