3D-print produktion - 3D-print til medico

Brian Lykke Christensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 58.

Close-up af to specler

3D-print produktion - 3D-print til medico

Medico industrien har traditionelt været en af de helt store drivere inden for udvikling af 3D-print. Hvor teknologien tidligere primært blev brugt til prototyper i plastik, er fremstilling af individuelt tilpassede implantater med 3D-print i dag rutine, og både potentialet og interessen er stadigt stigende – bl.a. i takt med muligheden for print af organisk materiale.

En af de væsentlige fordele ved 3D-print, som også tilgodeser medico-industrien, er muligheden for hurtigt at kunne udvikle og lancere nye produkter. På baggrund af scanninger er det samtidig muligt at printe individuelt tilpassede emner med meget kort leveringstid - fx implantater til patienter med akutte behov.
Lad os hjælpe dig med 3D-print produktion

I Center for Industriel 3D-print har vi løst en flere 3D-print opgaver for virksomheder i medico-industrien, herunder både udviklingsforløb og print af færdige komponenter til apparatindustrien, og vi printer i en række forskellige plast- og metalmaterialer, som også er godkendt til at blive sat ind i kroppen.

SE EKSEMPLER PÅ 3D-PRINT TIL MEDICO-INDUSTRIEN
 

Speculum i nylon på glasbordHegenberger Speculum
Takket være 3D-print lykkedes det jordemoder Malene Hegenberger at accelerere udviklingen af hendes nye opfindelse – Hegenberger Speculum. I samarbejde med Teknologisk Institut blev det til 35 forskellige udgaver af produktet på to måneder, før den færdige udgave lå klar. 
Læs mere
 

Røntgenmaskine set forfraNRT X-RAY
NRT X-RAY udvikler og producerer medicinsk røntgenudstyr til hospitaler. Ved at få produceret 3D-printede nyloncovers til udstyret på Teknologisk Institut, kan virksomheden hurtigt teste nye designs og skabe skræddersyede produkter til deres kunder.
Læs mere