3D-print produktion - Andre produktionsydelser

Brian Lykke Christensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 58.

Kig ind i 3D-print kammer

3D-print produktion - Andre produktionsydelser

PILOTPRODUKTION MED 3D-PRINT 

Har du en idé til et nyt produkt, men er ikke klar til at investere stort? Det er dyrt at investere i ny teknologi og nye produktionsfaciliteter, og derfor er processen forud for produktion af nye produkter ofte langstrakt - og strander måske helt på grund af for stor usikkerhed. Vi kan hjælpe dig med at bringe dit produkt fra prototype til pilotproduktion, så dine produkter kan generere omsætning og afprøves på markedet – uden store investeringer.

3D-PRINT MATERIALEUDVIKLING

Mulighederne for egnede materialer til 3D-print udvikler sig hele tiden, og gennem forskningsprojekter og kundesamarbejder arbejder vi på at 3D-printe i nye materialer. Vi arbejder fx med flere kunder om at 3D-printe i nye materialer, såsom kobber samt røntgen- og metaldetekterbart nylon. Vi er desuden leveringsdygtige af 3D-print i en række materialer ud over dem, vi selv har i produktionen.

3D-PRINT UDVIKLINGSFORLØB

Er 3D-print et nyt område for din virksomhed? Produktionsudvikling gennem 3D-print rummer en række muligheder - fra udvikling af nye produkter til optimering af dele af virksomhedens produktionskæde.Vi hjælper dig gennem hele forløbet - fra konstruktion, optimering og simulering til 3D-print af prototyper og pilotproduktion. LÆS MERE

SIMULERING AF 3D-PRINT PROCESSER

Vil du kende dit emnes kvalitet og tolerancer før du printer? Ved simulere produktionsprocessen kan vi vise dig, hvordan emnet kommer til at opføre sig under print. Simulering kan være meget tidsbesparende, da den kan forudsige eventuelle produktionsfejl – fx når der skal printes komplekse emner, som typisk kræver flere indkøringsforsøg for at undgå fejl i produktionen. LÆS MERE

HAR DU SPØRGSMÅL?

Står du med et behov, som ikke lige dækkes af listen herover - eller har du spørgsmål til nogle af vores ydelser? Kontakt os endelig, og så finder vi sammen frem til den løsning, der passer lige netop til dig.

Følg os på LinkedIn og få relevante opdateringer om Industriel 3D-print