Bygningsskader og tilstand - Fugtskader og skimmelsvampe

Sofie Marie Kristensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 37.

Betonskader

Bygningsskader og tilstand - Fugtskader og skimmelsvampe

Fugttekniske fejl kan medføre omfattede skader. Er skaden sket, gælder det om at stoppe fugtkilden og minimere skaderne hurtigst muligt. Dette sker ved at foretage en kontrolleret udtørring og efterfølgende registrere og kortlægge eventuelle følgeskader, som fx vækst af skimmelsvamp.

På Teknologisk Institut undersøger og kortlægger vores specialister fugtrelaterede skader. Ved fugt i bygninger er det af afgørende betydning, at kilden identificeres. Hermed kan de årsagen udbedres, og den teknisk set bedste og billigste løsning fastlægges.

Teknologisk Institut udfører årsagsbestemmelser, skadesafgrænsning samt renoveringsplaner i forbindelse med fugtrelaterede skader. Vi tilbyder desuden kortlægning af følgeskader som fx skimmel, råd, svamp mv.

Vi råder over avanceret måleudstyr og benytter både ikke-destruktive og destruktive målemetoder til fugttekniske undersøgelser.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Fugtmålinger samt byggeteknisk gennemgang af bygningskonstruktioner og udtagning af materialeprøver til målinger i laboratorium
  • Skadesudredning samt konsekvensvurderinger og årsagsbestemmelse af fugtskader
  • Projektgranskning med fokus på fugtteknik og fugtskadeforebyggelse iht. Bygningsreglementet
  • Udarbejdelse af udbedringsplaner i forbindelse med fugtskadede bygninger
  • Fugtteknisk rådgivning og vurdering af konstruktionsopbygninger
  • Indeklimateknisk vurdering samt kortlægning af følgeskade som mikrobiologisk vækst.