Bygningsskader og tilstand - Trænebrydende svampe og insekter

Sofie Marie Kristensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 37.

Betonskader

Bygningsskader og tilstand - Trænebrydende svampe og insekter

Angreb af trænedbrydende svampe og insekter kan være dyre skader at reparere. Vi arbejder med at identificere og omfangsbestemme skaden, vurdere træværkets styrke og klarlægge årsagen til skaden.

Teknologisk Instituts konsulenter er specialiserede inden for svampe og insekter i træ og murværk og har også en bred indsigt i bygningskonstruktioner og fugt i bygninger. I forbindelse med skader er det vigtigt at afklare skadesart og omfang, så den optimale løsning kan beskrives. En effektiv bekæmpelse og tilstrækkelig renovering er billigere på langt sigt. Vi giver også gerne gode råd til, hvordan skader kan forebygges. Ved forsikringsskader deltager vi ofte i dialog med såvel forsikringsselskab som forsikringstager i forbindelse med udredning af sagerne.

Ved skadesudredning af en ikke kendt skade fx forud for planlægning af større renovering eller i forbindelse med køb/salg af ejendom tages ofte udgangspunkt i en sagsgennemgang samt en besigtigelse, hvor der indsamles materiale til analyse, samt foretages observationer og målinger, som efterfølgende vil ligge til grund for en tilstandsvurdering eller skadesudredning.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Udredning af skader på træ og murværk
  • Tilstandsvurdering af skadede områder (fugt, styrke, sætning/fysisk skade)
  • Vurdering af om angrebet er aktivt
  • Kvalitetskontrol i udførelsesfasen
  • Udarbejdelse af udbedringsforslag
  • Beskrivelse af forebyggende tiltag
  • Forsikringsskader