Energirenovering - Screening af potentiale

Thor  Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 68.

Screening af potentiale

Energirenovering - Screening af potentiale

Hvad enten det er énfamiliehuset, et boligselskabs ejendomme eller en stor ejendomsbesidder, som f.eks. en kommune, er det værd at få dannet sig et billede af potentialet ved energirenovering. Både for den samlede renovering; men også for de enkelte tiltag i renoveringen. Dette for at kunne prioritere og økonomisk evaluere projektet og dets delelementer.

Det er vigtig for dine økonomiske gevinster, at der laves en grundig og seriøs screening, der sikrer, at du kan opnå et fuldt og stort økonomisk potentiale. Samtidig kan du gennem en grundig gennemgang sikre dig, at mulige vanskelige forhold klart afdækkes således, at du kan undgå efterfølgende problemer og skader. Vi kan samtidig screene for evt. farlige stoffer i bygningerne, hvorved du kan sikre dig en optimal håndtering af affald og også få forbedret indeklimaet på dette punkt.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Screening/kortlægning af mulighederne for efterisolering af klimaskærme.
  • Konsulentbistand ved planlægning og udførelse af efterisoleringsarbejde.
  • Tilsyn i forbindelse med energirenovering af klimaskærm.
  • Energiberegning.