Innovation og Digital transformation - Vores tilgang til innovation

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Et billede af en væg med en masse forskellige ord på, der relaterer sig til innovation.

Innovation og Digital transformation - Vores tilgang til innovation

Teknologi er en del af løsningen - men ikke hele løsningen - på fremtidens vækst og udfordringer. Vi tror på, at den menneskelige innovationskapacitet er den væsentligste faktor for innovative, relevante og konkurrencedygtige virksomheder og organisationer.

Derfor arbejder vi med det kreative mindset og systematisk innovation som løftestang for innovationshøjden, vækst og forbedret bundlinje i virksomheder, organisationer og samfundet generelt.

Det innovatiove DNA
Mindset, praksis, virkelighed, relationer, viden og bæredygtig forandring er grundstenene i alt, hvad vi gør.

Ud fra disse seks grundværdier sætter vi praksisnære og systematiske rammer for læring, innovation og forretningsudvikling.

Vi opbygger dine innovationskompetencer, styrker dit kreative mindset og hjælper dig med at skabe innovative løsninger af de muligheder og udfordringer, teknologi skaber.

Vi giver liv til idéudvikling, tilfører indsigt fra virkeligheden, ny viden og relationer til innovationsprocesser og sikrer en bæredygtig og varig forandring.

mindset1  Mindset
Ideer og innovationsprocesser er kun så stærke som de mennesker, der driver og indgår i dem.
Vi træner og transformerer dit kreative mindset og giver dig evnen til at tænke divergent, så du kan betræde nye, ukendte stier for at finde nye løsninger.

practice1  Praksis
Vores tilgang er praksisbaseret hele vejen fra den tidlige idéskabelse til implementering.
Vi anvender strukturerede processer og prototypeteknikker, som øger antallet af ideer, samtidig med at vi reducerer de ressourcer, der er nødvendige for at undersøge ideerne. Test, lær, skil det ad. Test igen!
reality  Virkelighed
Først, når vi har forstået opgaven rigtigt, kan vi skabe de rigtige løsninger.
Vores tilgang og metoder fokuserer på at skabe en dyb forståelse og empati for den udfordring, som skal løses.
relation1  Relationer
Stærke innovationsprocesser skaber dialog og involverer de relevante personer, kompetencer og viden.
Vi anvender åbne og involverende processer, som skaber relationer og dialog og bringer mennesker sammen. Og som er effektive og retningsfokuserede i forhold til det, vi vil opnå.

knowledge  Viden 
For at skabe gode ideer og løsninger er det væsentligt at vide, hvilke løsninger der allerede eksisterer og er på vej. Vi benytter søgemetoder, der indsamler viden om teknologi, produkter, processer og anden information, der er relevant for at skabe nye ideer og løsninger.

usus   Bæredygtig forandring
Nye kompetencer, ideer og processer skal skabe vedvarende forandring.
Vi hjælper med at designe og forandre processer og kulturer, som understøtter organisationers evne til at skabe bæredygtige, værdiskabende ideer, koncepter, ydelser, produkter og services.