Metal 3D-print - Høj kvalitet og kort leveringstid

Kristoffer Ryelund Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 26.

Metal 3D-print - Høj kvalitet og kort leveringstid

På Teknologisk Institut har vi 3D-printet mere end 100.000 emner i metal, og kvaliteten er helt i top. Vi er også klar til at printe dine emner, så kontakt os allerede i dag og få et tilbud. 

Du har helt sikkert hørt om 3D-print, men måske er du ikke klar over de mange forskellige muligheder, teknologien tilbyder i dag - eller hvordan du kommer i gang med at udnytte dem. Teknologisk Institut råder over Danmarks eneste Center for Industriel 3D-print med en komplet produktionslinje - og vi står klar til at printe dine metalemner samt rådgive dig om teknologien. Prisen: Den er konkurrencedygtig med traditionelle fremstillingsteknologier.
FÅ ET UFORPLIGTENDE PRISESTIMAT

HØJ KVALITET OG FULD SPORBARHED

3D-print i metal er yderst velegnet til produktion af små seriestørrelser med høj kompleksitet, men også ved større serier kan 3D-print være et billigere alternativ - og så er det også oplagt til fx støbeforme. Med den enorme designfrihed kan du reducere antallet af dele og lave geometrier, som før var umulige, såsom frit designede indvendige kølekanaler, og du reducerer udviklingstiden markant.

3D-metalprint var den ideelle løsning, fordi formkravene til emnet var så specielle. Det endte med at koste os ca. 5.000 kr at lave akseldelen med 3D-metalprint. Hvis vi skulle gøre det på traditionel vis, havde det kostet 25.000 kr.

- Claus Chr. Moos, CCM Electronic Engineering

​Med en densitet på 99,9% er kvaliteten er i top, og vores materialer er godkendt til fødevarekontakt, ligesom vi har fuld sporbarhed gennem produktionen. Prisen er til gengæld lavere end du tror og i mange tilfælde sammenlignelig med – eller endda billigere end – traditionel fremstilling.

MATERIALER

  • Titanium (Ti6AI4V)
  • Aluminium (AISi10Mg)
  • Rustfri stål (316L)
  • Værktøjsstål (H13)

Desuden er vi leveringsdygtige i en række andre materialer. Se mere her eller kontakt os for at høre om mulighederne.

VI KLARER PRODUKTIONEN - ELLER HJÆLPER DIG I GANG

Er din virksomhed klar til at producere 3D-printede emner? At skifte dele af produktionskæden ud med 3D-printede komponenter kan være en nemmere og mere omkostningseffektiv løsning end traditionelle produktionsmetoder, da I med denne metode kan gå direkte fra 3D-tegning til produktion. Teknologisk Institut klarer produktionen og leverer færdige løsninger med fuld kvalitetssikring. 

Leveringstiden er helt ned til 5 dage.

Med mere end 30 års erfaring har vi også enorm ekspertise inden for udvikling og design til 3D-print, og vi kan hjælpe dig med at optimere dit produkt, så du får mest mulig værdi ud af 3D-print teknologien. Vil din virksomhed selv investere i 3D-print, hjælper vi jer naturligvis gerne med at komme i gang og sørger for rådgivning undervejs.

CASES

Bühler-Meincke
Kagetyller close-upTidligere blev kagetyller fra Haas-Meincke svejset sammen af flere dele, og det var både kompliceret og tidskrævende. Nu bliver tyllerne 3D-printet i metal på Teknologisk Institut, og ud over designfriheden forenkler det produktionen, da tyllerne kan laves i et stykke, som får en glat og rengøringsvenlig overflade. 
Læs mere


CeramicSpeed
Pulley wheel på gearskifterVi har i flere år samarbejdet med CeramicSpeed om at udvikle 3D-printede tandhjul til racercykler. Det har resulteret i verdens letteste tandhjul, som er printet i titanium med hule geometrier. Netop titanium gør, at tandhjulene er mere slidstærke end traditionelle tandhjul – med 3-5 gange så lang levetid. 
Læs mere


Marel
kødskærer close up3D-print var billigere end at fræse emnet ud, da Marel skulle udvikle et nyt supportelement, og så gav det færre bakterier og større fødevaresikkerhed. Tidligere bestod elementet af 40 dele, men med 3D-print er de samlet i ét metalemne, som samtidig har en lavere vægt. Supportelementet bliver i dag printet i titanium på Teknologisk Institut. 
Læs mere


SE FLERE CASES HER