Neutron og røntgen services i farma og medico

Veronica  Lattanzi

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 46.

Medicin

Neutron og røntgen services i farma og medico

Vi muliggør materialeindsigt ned til atomar skala, som er afgørende for terapeutisk design og optimering af fremstillingsprocesser.

Slut med at gætte – vores team giver dig empiriske værktøjer til at forstå forholdene mellem struktur og egenskaber ved at bruge småvinkelspredning (koblet med rheology eller kontrast variation), diffraktion, billeddannelse, spektroskopi, grundstofsammensætning eller kemisk kortlægning.

Eksempler på udfordringer vi kan hjælpe med at adressere

  • Formulering – emulsioner og polymerer kan have karakteristiske nanostrukturer under givne temperatur-, tryk-, og shear forhold. Vi kan efterligne fremstillingsprocesser i realtid og give unik indsigt i stabiliteten og monitorering af nanostrukturer og egenskaber over tid mod det endelige produkt.
  • Polymorfisme & opløselighed – forskellige strukturer af den samme forbindelse (kaldet polymorfer) kan have forskellige opløseligheder og opløsningshastigheder. Dette kan i væsentlig grad påvirke designet af et nyt lægemiddel og deres bio-tilgængelighed i kroppen. Forståelsen af komplekse protein strukturer, kritiske aggregeringsbetingelser og faseovergange kan bidrage til at fremme dannelsen af de mest effektive polymorfe former og dermed bedre lægemiddeldesign.
  • Biologiske kompleksers interaktioner – Vi kan udforske partikelstørrelse, form og vekselvirkninger af biologiske komplekser i opløsning under varierende forhold som pH, temperatur, ionstyrke, osv. Herved kan vi detektere ustabiliteter på mikroskala før visuel adskillelse.
  • Stabilitet – Faseovergange kan påvirke stabiliteten af et lægemiddel. Nogle faser kan være kinetisk eller termodynamisk mere stabile end andre. Vi kan karakterisere dit produkt på en tidsskala på under et sekund under kontrollerede eksperimentelle forhold. Dette kan være afgørende for at bestemme tilstedeværelsen af metastabile områder, der er essentiel for produktstabiliteten over tid.
  • Lægemiddeldesign og molekylær dynamik – inspicer proteinstrukturer ned til atomar skala for at afsløre krystallinitet, vandfordeling og præcise bindingslommer. Vi kan undersøge atomare bevægelser som funktion af temperatur eller tryk i realtid, hvilket gavner lægemiddeludvikling til nyt produktdesign.
  • Kvalitetskontrol, fra design til levering – Find kvalitetsproblemer, der er afgørende for at sikre sikkerheden og reproducerbarheden af dine produkters effektivitet. Vi designer opstillinger på neutron- og røntgenanlæg der tillader karakterisering af store mængder prøver til kvalitetskontrol af produkter på ethvert trin i værdikæden.

Kontakt os

Vores eksperter står altid til rådighed for at hjælpe dig med at vurdere dine udfordringer og løsninger, fra planlægning til færdigt resultat. Vi vil sætte din fremgang i overhalingsbanen fra forundersøgelser til kommercialisering mens vi beskytter din fortrolige viden.

Røntgen- og neutronsyn er værd at udforske – kontakt os i dag for at bringe dine produkter på markedet hurtigere.