Ren luft-teknologier

Jacob Ask Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 81.

Renluftteknologi august 2019

Ren luft-teknologier

Danmark har en luftvision. Danmark skal være fø­rende på verdensmarkedet i at udvikle og levere løsninger til indsatsen for renere luft. Visionen skal gavne både miljø, sundhed, vækst og beskæftigelse.

Teknologisk Institut ønsker at bidrage med viden, test og målinger, som giver et teknologisk fremskridt indenfor ren-luft teknologier. Vores tilbud til det danske erhvervsliv ligger inden for følgende områder:

Thumbnail færge august 2019   

Emissionsteknologi til køretøjer og skibe

Kendskab til køretøjers og skibes reelle udledning er første skridt på vejen til renere luft. Vi tilbyder tests både på rullefelt, landevej og til søs. Desuden kan vi give svar på effekten af emissionsbegrænsende udstyr og hjælper i udviklingen af disse.

Thumbnail biogasanlæg

Renseteknologier og måling af luftkvalitet i industri og landbrug

Vi dokumenterer effekten af renseudstyr til dansk industri og landbrug og bidrager til udviklingen deraf. Derudover foretager vi miljømålinger onsite mht. partikler, lækage mm.

Thumbnail ventilation august 2019

Ventilation- og emhætteteknologi

Et godt indeklima kræver miljømæssig rigtig ventilation og udsugning, vi tester og udvikler begge dele. Instituttet foretager desuden analyser af indeklima.

Brændeovn thumbnail

Brændeovne og kedler med lave emissioner

Vi bidrager til udviklingen af fremtidens brændeovne og kedler, som overholder alle gældende krav og forurener så lidt som muligt.