Tekstur og farveegenskaber i fødevarer - Anvendelsesområde, metode, pris

Birgitte Lange Winther Lund

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 39 84.

Svinekød i montre

Tekstur og farveegenskaber i fødevarer - Anvendelsesområde, metode, pris

Vi tilbyder følgende målemetoder til dokumentation af tekstur- og farveegenskaber:

  • Konsistens- og viskositetsmålinger (kompression, brud- og trækstyrke, tekstur profilanalyse, flydeegenskaber, mm.)
  • Farvemåling, Minolta og VideometerLab (L*, a* og b* værdier), incl. detailanalyse ved 18 forskellige bølgelængder

Pris

Information om priser, se kontaktinformation til højre.