Fødevarer – produktkvalitet og holdbarhed

Eleonora Miquel Becker

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202243

Fødevarer – produktkvalitet og holdbarhed

Fødevarer – produktkvalitet og holdbarhed

Det er vigtigt, at fødevarer er sunde, kan holde sig og smager godt.
Vi hjælper fødevareproducenter med at sikre deres produkter en høj fødevarekvalitet.
Har din virksomhed brug for produktudvikling, dokumentation af produktegenskaber eller kvalitetssikring – så kontakt os.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Dokumentere og rådgive om fødevarers holdbarhed
  • Afprøve og optimere fødevareingredienser
  • Finde årsagen til, hvorfor smag, aroma og konsistens ændres over tid
  • Sætte tal på fødevarers viskositet, hårdhed og gelstyrke
  • Udvikle metoder til at karakterisere funktionalitet
  • Identificere smagsaktive stoffer og afsmag
  • Kvalitetssikre receptændringer

Cases

Kurser