TI-POD - EP #15: Formidlingens kunst

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #15: Formidlingens kunst

Lær om formidlingens kunst

Formidling handler om at fange en modtager med sit budskab – og langt de fleste af os, skal i vores arbejdsliv arbejde med formidling.

Den gode nyhed er, at formidling ikke kun handler om at være som Obama, og den dårlige nyhed er, at der desværre ikke bare findes quick fixes så som at stå eller gå på en bestemt måde. Den slags er først interessant at arbejde med, når der er styr på alt andet.

Gæsten i episodens podcast er Lars Klingert, og han har gennem mange år været journalist, studievært og talelærer ved Danmarks Radio. Lars er i dag en højt respekteret lærer og coach hvad angår formidling i taleteknik, præsentationsteknik og kommunikation og hans budskab er, at formidling kan læres – men det kommer desværre ikke af sig selv.

Lyt med og få et par ideer til, hvordan det klassiske retoriske spørgsmål kan stilles, så det skærper opmærksomheden hos modtageren og hør, hvordan man bruger sin nervøsitet til at skærpe sin formidlingsevne.

God fornøjelse!

Lyt til episode #15 her:

Hvis du vil læse mere om formidling eller deltage på et kursus, der arbejder konkret med formidling så se ser:

Du kan også læse følgende artikel omkring formidling og præsentationer:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt