Betonproduktion og udførelse - Digital fremstilling af støbeforme til beton

Thomas Juul Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 57.

Digital fremstilling af støbeforme til beton

Betonproduktion og udførelse - Digital fremstilling af støbeforme til beton

Der er ofte penge at spare ved at få fremstillet komplicerede støbeforme med digitale værktøjer. På Teknologisk Institut har vi både værktøjerne og ekspertisen til at få fremstillet de krævede støbeforme nemt og hurtigt.

Når en betonkonstruktion slår et kompliceret knæk, bueslag eller skal have et specielt mønster præget ind i betonen, er de standardiserede støbeforme ofte ikke nok til at løse opgaven. I dag fremstilles specielle støbeforme oftest af håndværkere, der enten på byggepladsen eller i betonelementhallen specialbygger formene ud fra printede arbejdstegninger. Og selv om der findes dygtige formbyggere, er denne proces forbundet med væsentlige meromkostninger og arkitektoniske begrænsninger.

På Teknologisk Institut anvendes en robot til fremstilling af specielle støbeforme; et værktøj, der nemt og hurtigt kan omsætte digitale 3D-modeller til fysiske støbeforme, der er klar til at blive anvendt på byggepladsen eller i betonelementhallen.

Hvad kan Teknologisk Institut tilbyde

  • Rådgivning vedrørende skræddersyede løsninger til specielle støbeforme
  • Digital fremstilling af støbeforme
  • Rådgivning om formmaterialer, coatings, overflader, relieffer mv.

Cases/links