Mark og teknologiforsøg - Ukrudtsforsøg

Michael  Erlang-Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 79.

Markforsøg produktudvikling og test af teknologier

Mark og teknologiforsøg - Ukrudtsforsøg

Teknologisk Institut kan hjælpe din virksomhed med at udføre forsøg indenfor bekæmpelse af ukrudt, hvad enten det drejer sig om test af et ukrudtsmiddel, at teste udstyr til mekanisk ukrudtsbekæmpelse eller at få afprøvet en ukrudtsstrategi.

Vi kan hjælpe med hele processen fra oprettelse af forsøgsplan til afrapportering af resultater. Forsøgene kan både validere og dokumentere eksisterende produkter, men kan også bidrage til udvikling og test af nye produkter. Alt efter ønske kan effekterne dokumenteres med visuelle bedømmelser,
billedanalyser, målinger med NDVI sensor, udbyttemåling samt kvalitetsanalyse af den høstede afgrøde. Billedanalyse kan omfatte plante- og ukrudtstælling, biomasse og vækst. Setup og afrapportering aftales individuelt fra opgave til opgave. Vi kan afrapportere i Excel, Word og ARM.

Vi er GEP certificeret indenfor markforsøg, og vil også kunne hjælpe med andre typer af forsøg, bl.a. afprøvning af fungicider og insekticider.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?
Vi dækker hele eller dele af processen fra: