Nyheder og netværk om 3D-print - Nyheder

Ronnie Ranch Høgstrup

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 04.

3D metal print

Nyheder og netværk om 3D-print - Nyheder

Teknologien inden for 3D-print i metal er nu blevet så moden, at den kan anvendes til reel produktion, og samtidig har produktionspriserne nået et niveau, hvor det er muligt at konkurrere med traditionelle produktionsmetoder. I AM-LINE 4.0-projektet og i det nye Center for Industriel 3D-print på Teknologisk Institut arbejdes der intenst med, at mindske barriererne for at danske industrivirksomheder kan komme igang med eller videreudvikle produktion med 3D-print. Nyheder om dansk industriel 3D-print opdateres her løbende.

Nyhedsoversigt fra Industriel 3D-print. 

Andre nyheder
 

3D-print revolutionerer Dansk MetalDansk Metal: 3D-print revolutionerer! 

Dansk Metal var forbi Teknologisk Institut til en snak om det nye center for industriel 3D-print og om potentialet i teknologien. 

Læs mere 

 

 

 

DTU optimerer 3D-print i metal med digital tvillingDTU optimerer 3D-print i metal med digital tvilling

Som en del af AM-LINE 4.0 står DTU Mekanik for at udvikle det, man kalder den digitale tvilling, det vil sige den digitale repræsentation af produktet, og hvordan det opfører sig under produktionen og bagefter i driften.

Læs mere

 

 

 

Industriel 3D-print med metalGrundfos: Produkter skal have 3D-printede komponenter

Pumpeproducenten har en klar ambition om at 3D-­printe komponenter til endelige produkter. Grundfos er overbevist om, det kan lade sig gøre – men det kræver, at man evner at tænke helt anderledes end i dag.

Læs mere

 

 

 

 

AM-LINE industriel 3D-print

AM-LINE 4.0-projektet er støttet af Innovationsfonden

AM-LINE industriel 3D-print Innovationsfonden-logo