Robotteknologiske nyheder, cases og projekter - Cases

Jacob  Kortbek

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 52.

Robotteknologi

Robotteknologiske nyheder, cases og projekter - Cases

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

Herunder kan du få smagsprøver på bredden af vores arbejde inden for robotteknologi.

Kongskilde skulle i gang med automatisering - men hvor skulle de starte?

Hvad gør man, når man står med en produktion med over 30.000 varenumre, mange manuelle processer, og man bare gerne vil forblive på dansk jord? Automatisering blev svaret for Kongskilde Industries A/S i Sorø. Men hvor skulle de starte? Se video eller læs mere her.

Robotter med supersanser sorterer affald med kunstig intelligens

Danmark er fuld af skrald. Vi er faktisk et af de lande i verden, der bruger flest ressourcer og genererer mest affald pr. indbygger. Men meget af vores skrald behøver slet ikke at være skrald, og det kan avancerede sensorer og robotter i en nær fremtid være med til at sørge for. Se video eller læs mere her.

Robot inspicerer lufthavnshegn på 5G-netværk

Lorenz Technology, Teknologisk Institut, TDC og Hans Christian Andersen Airport har arbejdet sammen om at undersøge muligheden for at detektere og analysere tilstande af pigtrådshegn ved hjælp af 5G og deep learning-metoder. Se video eller læs mere her.

3D-vision-teknologi muliggør næsten umulig automationsproces hos SBS Friction

I et MADE Demonstrationsprojekt har DanRobotics sammen med Teknologisk Institut hjulpet den fynske bremseklodsfabrik SBS Friction til at automatisere en næsten umulig automationsproces gennem avanceret 2D- og 3D-vision-teknologi. Se video eller læs mere her.

Cobot Lift får styr på robotsikkerheden

Virksomheden Cobot Lift har med hjælp fra Teknologisk Institut og det europæiske projekt COVR fået styr på sikkerhedskrav og- standarder i udviklingen af sin vakuumløfter, der er monteret med en robotarm. Se video eller læs mere her.

 

Find flere videocases på vores YouTube-kanal