Robotteknologiske nyheder, cases og projekter - Cases

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Robotteknologi

Robotteknologiske nyheder, cases og projekter - Cases

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

Herunder kan du få smagsprøver på bredden af vores arbejde inden for robotteknologi og produktionsoptimering.

Industri 4.0 hos Vestas: Nu kan robotterne arbejde sammen
Teknologisk Institut demonstrerer i samarbejde med Technicon, hvordan man er i stand til at få forskellige robotenheder til at "tale" og arbejde sammen på en helt ny måde i Vestas' produktion i Ringkøbing. Læs mere her.


Robotter med supersanser sorterer affald med kunstig intelligens
Danmark er fuld af skrald. Vi er faktisk et af de lande i verden, der bruger flest ressourcer og genererer mest affald pr. indbygger. Men meget af vores skrald behøver slet ikke at være skrald, og det kan avancerede sensorer og robotter i en nær fremtid være med til at sørge for. Læs mere og se video her.


Droner skal forebygge stress hos planter
Specialister fra Teknologisk Institut kombinerer viden om avanceret drone- og visionteknologi med agrobranchens udfordringer og behov til overvågning af planters sundhedstilstand. Læs mere og se video her.


Fra digital robotsimulering til virkelighed hos støberimaskinproducenten DISA
280 ekstra støbeemner i timen. Det er gevinsten, som støberimaskinproducenten DISA eksempelvis kan levere til deres kunder, takket være en ny robotløsning udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut. Læs mere og se video her.


Herbert arbejder dobbelt så hurtigt som sine kolleger
Ammeraal Beltech i Vejle producerer transportkæder til industrien. Førhen var samlingen af disse kæder udelukkende en manuel proces. Men takket være Herbert - et nyt specialsyet robot- og visionanlæg - er denne manøvre blevet automatiseret. Læs mere og se video her.


Robot med 3D-sensor pakker dagligvarer for Coop
Dåsetomater, appelsinsodavand og gule bønner. Coop pakker hver dag over 10.000 forskellige slags dagligvarer manuelt fra deres lagre, inden de ryger ud til butikkerne. Teknologisk Institut har derfor undersøgt, om det er muligt at få en robot til at genkende og gribe en sådan høj varians af varer. Læs mere her.


Teknologisk Institut med stærk robotteknologisk viden i ryggen
ROBOTT-NET samler fire af Europas ledende robotvidenscentre til at give europæiske produktions- og robotvirksomheder et teknologisk løft. Læs mere og se videoen fra det første Open Lab her.