
Projektoversigt SAF 2025
Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2025
                                                                                                
1. Automatisk produktidentifikation
2. Automatisk udskylning af krustarm
3. Dokumenteret sporbarhed   
       AP2. Fuldautomatisk registrering af leverandørnummer og kønskoder 
4. Dyrevelfærd på slagtedagen
      AP3. Viden om dyrevelfærd 
      AP4. Jævnt flow i hele slagtekæden 
5. Holdbarhed af konserves med lavere nitritindhold
6. Højere frostlagringstemperatur – konsekvenser for holdbarhed
7. Kontrol af C-krog på juletræer
8. Kvalitet af kød fra hangrise og immunokastrerede hangrise 
     AP1. Kvalitet af kød fra immunokastrerede danske hangrise  
     AP2. Forædlingskvalitet af kød fra hangrise og immunokastrater 
9. Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og kemi
      AP1. Mikrobiologi
      AP2. Kemi
10. DMRI Predict – en genvej til viden
11. Uddannelse og forskning på kødområdet
12. Udnyttelse af viden fra vision til kødkontrol (VTK) 
    AP1. Proceskontrol efter midtflækning 
    AP2. Overvågning af fedtendeboring 
14. Validering af Listeria monocytogenes-modellen
15. Validering af prædiktive modellers anvendelighed for hybridprodukter
16. Vækstmodel for B.cereus i varmebehandlede kødprodukter
17. Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås