
Kurser - få styr på fødevaresikkerheden
Teknologisk Institut tilbyder en bred vifte af kurser og rådgivningsydelser indenfor fødevaresikkerhed. På vores kurser kan du få rådgivning, træning og sparring indenfor fødevaremikrobiologi, HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed samt sårbarhedsanalyse til forebyggelse af fødevaresvindel. Du bliver opdateret på de internationale standarder og gældende fødevarelovgivning. Vi hjælper kvalitetsansvarlige med at sammensætte den helt rigtige efteruddannelse og personaletræning.
Se nogle af vore kurser her:
- HACCP - kurser:
- Introduktion til HACCP
- Udvikling af HACCP-systemer
- Audit af HACCP-systemer
- Vedligeholdelse og forbedring af HACCP-systemer
- Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og styring
- Mikrobiologi for kvalitetsfolk
- Øko-mærkning af fødevarer: De Nye EU-regler
Virksomhedstilpassede kurser
Vi tilbyder virksomhedstilpassede kurser indenfor alle vores områder på fødevaressikkerhed. Her tilpasser vi kursusindholdet til de helt specifikke problemstillinger i din virksomhed. Har du flere medarbejdere, som skal kompetenceudvikles indenfor samme område, kan dette være en effektiv løsning for jer. Kontakt os om dit behov, og vi skræddersyr en løsning til jer.
Standarder og certificeringer
Vil tilbyder løbende kurser i HACCP og ledelse af fødevaresikkerhed, hvor vi altid integrerer de relevante og opdaterede krav fra anerkendte standarder som eksempelvis ISO 22000, FSSC 22000, IFS og BRCGS. Vi klæder dig på til at arbejde med fødevaresikkerhed i praksis og forstå, hvordan HACCP-principperne understøtter efterlevelse af standardernes krav.
Rådgivning indenfor fødevaresikkerhed
Vi tilbyder rådgivning og sparring indenfor alle vores fagområder. Her får du individuel input til dine problemstillinger – både de mere langsigtede men også akut opstående situationer.
Et mærkningstjek inden tryk af emballage sikrer, at mærkningen overholder gældende lovgivning hver gang. Vi dækker 20 europæiske sprog samt USA, Japan og Korea.
Vi kan:
- rådgive dig indenfor de internationale standarder
- hjælpe dig med at gennemføre sårbarhedsanalyse
- få resultaterne omsat til praktisk styring i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.