Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Attack and Defence

Cybercrime er et stigende problem, og det er derfor ekstra vigtigt, at kunne håndtere trusler og cyberangreb fra IT-kriminelle.

Med vores kurser inden for Attack og Defence bliver du klædt på til at hjælpe med at sikre organisationers IT-systemer, hvor du som IT-sikkerhedsekspert hjælper organisationer med at koordinere og implementere IT-sikkerhedspolitikker.

Med et kursus i Attack og Defence får du indgående kendskab og praktisk erfaring med at opdage og identificere hackerne ved selv at hacke dit eget system. Flere af kurserne giver dig mulighed for en efterfølgende certificering.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Attack and Defence.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Kurser i Attack and Defence

   Risikoen for cyberangreb er højt rangeret af WEF (World Economic Forum), fordi organisationen er bekymret for, at cyberangreb i år ikke kun har en stor sandsynlighed for at ske. De har også potentialet til at have en betydelig indflydelse.
    
   Bliv i stand til at håndtere cyberangreb og IT-trusler med vores kurser i Attack and Defence. Du har mulighed for at få viden om alt lige fra forretningsmæssige konsekvensanalyser til, hvordan du forhindrer angreb.

   Læs mere: