Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i IT-sikkerherhed, cloud, netværk og infrastruktur

Kom på et af Teknologisk Instituts kurser inden for IT-sikkerhed, cloud, netværk og infrastruktur, og styrk dine kompetencer inden for området.

Masterclass-kurserne giver dig teoretisk og praktisk erfaring og mulighed for at specialisere dig inden for IT-sikkerhed, cloud, netværk og/eller infrastruktur. Du bliver undervist af de dygtigste undervisere på IT-sikkerhedsområdet. Alle Masterclass-kurserne bliver afholdt på engelsk og er ’deep dive’ koncentrerede kursusdage.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for IT-sikkerhed - cloud, netværk og infrastruktur.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om kurser i IT-sikkerhed, cloud, netværk og infrastruktur

   Har du styr på din virksomheds IT-sikkerhed? IT-sikkerhed kan omfatte en sikring mod følgende:

   • Virus
   • Nedbrud
   • Tyveri
   • Internetbaserede trusler
   • Ødelæggelse af vigtig data
   • Eksterne eller interne fejl på netværk

   Med de rette kompetencer og løsninger inden for IT-sikkerhed, kan du sikre, at kun du og dine ansatte har adgang til jeres systemer og følsomme data.

   Med en Masterclass inden for IT-sikkerhed deltager du på et 2-5 dages forløb, hvor du får både en teoretisk viden og hands-on erfaring med at hacke, teste og beskytte jeres data og systemer. Du kan få hjælp til at overvåge arbejdsprocesser eller specifikke områder. Du kan lære at identificere og genkende problemer og angreb, og samtidig blive rustet til, hvordan du reagerer hensigtsmæssigt, hvis uheldet er ude.

   Gode råd til jeres IT-sikkerhed

   IT-sikkerheden kan have afgørende betydning for virksomhedens økonomi, troværdighed og generelle overlevelsesmuligheder. Der findes derfor en lang række gode råd, som man kan følge for at øge fokus på IT-sikkerheden.

   Certificering inden for IT-sikkerhed

   Certificering er et bevis på at du og dine ansattes kompetencer og løsninger, inden for IT-sikkerhed er i top. Det giver en tryghed og sikkerhed, ikke mindst for jer, men også for jeres kunder og samarbejdspartnere. Se hvilke kurser vi tilbyder certificering til her:

   Online kurser i IT-sikkerhed 24/7

   Med efteruddannelse og en Masterclass inden for IT-sikkerhed kan du selv blive din virksomheds IT-sikkerhedsspecialist. Teknologisk Institut tilbyder også en lang række af vores IT-sikkerhedskurser online. Fordelene ved online kurser er, at du og dine kollegaer kan tage kurserne 24 timer i døgnet, lige hvor det passer jer.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.