
Projekter - Fødevareteknologi
Læs om aktuelle og udvalgte forsknings- og udviklingsprojekter med deltagelse af Teknologisk Institut inden for fødevareproduktion.
Pressemeddelelser om projekter
- Nyt samarbejde vil brygge øl uden alkohol
- Immunforsvaret hos børn og ældre kan styrkes med pulver med sunde bakterier
- Nyt skræddersyet biologisk produkt skal give sundere grise
- Hospitalsmaden skal specialdesignes til patienterne
- Dansk pulver skal kunne klare varmere og vådere markeder
- Madspild skal halveres i dejproduktioner
Igangværende projekter
- Personlig ernæring til hospitalspatienter med 3D print
- Bifangst kan blive til værdifuld ensilage
- Bæredygtig melormeproduktion til foder og fødevarer
- Future Food Innovation
- Miljøvenlig og bæredygtig udnyttelse af fiskeskind (AquaLæder)
- Nyt samarbejde vil brygge øl uden alkohol
- Reduktion af dejspild i fødevareproduktion ved overvågning
- Rejeskaller bliver til snacks til kæledyrsfoder
- Udnyttelse af krabbebifangst
- Fiskeskind bliver til fiskegelatine og sunde snacks
Afsluttede projekter
- Teknologiafklaring ved oprensning af højværdi ingredienser fra sidestrøm
- FUTUREMILQ
- Fra madspild til storkøkkenernes gryder
- Insekter konverterer fødevarerester til værdifuldt foder
- Max udnyttelse af restbiomasser fra frugt og bær (MaxRestVærdi)
- Mulighed for udnyttelse af valle fra mindre mejerier uden brug af tørring
- Multifunktionel indkapslingsteknologi
- Naturlige Ingredienser og Grøn Energi - med bæredygtige oprensningsteknologier
- Ny pulje til blå vækst
- Pilotproduktion til miljøvenlig udnyttelse af animalske bi- og restprodukter
- Proteinoprensning med miljøvenlig proces
- Smagen af godt oksekød
- Udvikling af innovativ kaffedrik
Se vores ydelser inden for Fødevarer og emballage