Fødevaresikkerhed & Lovgivning

Inger  Olesen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 84.

Fødevaresikkerhed & Lovgivning

Fødevaresikkerhed & Lovgivning

Hos Teknologisk Institut er vores specialister altid opdateret på gældende regler i Danmark, Europa og USA indenfor fødevaresikkerhed, mærkning og anprisninger. Vi er fortrolige med krav og standarder til styring af fødevaresikkerhed, og kan rådgive dig i hvad du skal overholde i forbindelse med håndteringen af dine råvarer og produkter.  

 


Varedeklaration og mærkning

Hos Teknologisk Institut er vi opdaterede med de nyeste ændringer i fødevarelovgivningen, og vi står altid klar til at vejlede fødevarebranchen.

HACCP og kvalitetsledelsessystemer

Alle virksomheder i fødevaresektoren har et ansvar for at håndtere fødevaresikkerheden, og både forbrugere og tilsynsmyndigheder insisterer på, at denne håndtering skal være baseret på en korrekt brug af HACCP-principperne.
Hos Teknologisk Institut rådgiver, underviser og sparre vi ledelsessystemet.

Netværk om fødevareallergener

Fødevareallergener er blevet et vigtigt emne i samfundet. Primært fødevareproducenter, forhandlere og myndigheder, men også storkøkkener, cateringselskaber og restauranter står over for daglige udfordringer med styring og mærkning af fødevareallergener. 

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe med Fødevaresikkerhed & Lovgivning