Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Procesudvikling

Mia Fiilsøe Falkeborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 50.

Procesudvikling

Procesudvikling

Hos Teknologisk Institut samarbejder vi med fødevareindustrien og højere læreanstalter om udvikling af nye kompetencer indenfor procesudvikling. Har du brug for rådgivning eller adgang til pilotfaciliteter i forbindelse med procesudvikling – så kontakt os.

Mikroindkapsling og stabilisering

Gennem mikroindkapsling kan fødevareingredienser stabiliseres, så de ikke påvirkes af ændringer i eksempelvis temperatur, pH eller lys. Funktionaliteten kan modificeres, så eksempelvis sundhedsfremmende ingredienser smagsmaskeres, og aktivstoffer frigives på det rigtige sted og tidspunkt. Læs mere her.

Læs eksempler på udviklingsprojekter her:

Forbedring af pulveregenskaber

Hos Teknologisk Institut har vi erfaring med overflademodificering af pulvere for hurtigere opløsning, forbedret dispergering mv. Igennem procesudvikling kan man opnå bedre anvendelse af pulverprodukt i flere/andre applikationer og bedre mulighed for inkorporering i fødevarer. Læs mere her.

Læs eksempler på udviklingsprojekter her:

Pulverflow og -egenskaber

Hos Teknologisk Institut kan vi hjælpe med at optimere tørreprocesser, samt at anvende tørring på nye produkter. Læs mere her.

Læs eksempler på udviklingsprojekter her:

3D fødevareprint

3D printteknologien er på vej ind i fødevarebranchen og med teknologien kommer nye muligheder for fremstilling af innovative fødevarer. Teknologien tilbyder helt nye muligheder, både ved fremstilling af traditionelle fødevaretyper på en ny måde samt ved udvikling af helt nye fødevarer og anretninger. Teknologisk Institut råder over to fødevareprintere, som kan anvendes når nye koncepter skal udvikles og afprøves. Læs mere her.

Læs eksempler på udviklingsprojekter her:

Olie- og fedtprocessering

Hos Teknologisk Institut kan vi hjælpe med at optimere oliebaserede fødevarer ved eksempelvis kortvejsdestillation, og vi kan analysere vigtige parametre såsom fedtsammensætning og oxidativ stabilitet. Læs mere her.

Læs eksempler på udviklingsprojekter her:

Ekstraktion og oprensning

Teknologisk Institut kan hjælpe med at optimere ekstraktionsprocesser og kan udføre eksempelvis membranfiltrering og destillation i laboratorieskala. Læs mere her.

Læs eksempler på udviklingsprojekter her:

Video