Idéudvikling og innovation

Knud Erik Hilding-Hamann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72201421

Ideudvikling og innovation, Center for Idé & Vækst

Idéudvikling og innovation

Innovation i praksis - skab bæredygtige ideer, koncepter og forretningsmodeller
Det er de færreste, der er i tvivl om, at innovation er vigtig for effektivisering og vækst. Konkurrenterne overhaler indenom, og kundernes behov forandrer sig konstant. Det kræver tilpasning og udvikling. Og det kræver det rette mindset, den rigtige viden og de rigtige relationer. 

På Teknologisk Institut har vi i mere end 40 år hjulpet mennesker, virksomheder og organisationer med at skabe praksisnære og bæredygtige rammer for innovation, der skaber værdi.

Med afsæt i nye innovationsformer og åbne innovationssamarbejder bidrager vi til at løfte idépotentialet og innovationshøjden blandt virksomheder, organisationer, offentlige institutioner og borgere. Ved hjælp af en praksisnær tilgang til bruger- og medarbejderdreven innovation, servicedesign og facilitering af innovationsforløb hjælper vi vores kunder med at omsætte ideer til banebrydende produkter, koncepter, forretningsmodeller og services.

Vi samarbejder med virksomheder, uddannelsesinstitutioner, offentlige organisationer, bruger- og medarbejdergrupper samt borgere og bringer gerne alle parter sammen i nye, åbne innovationssamarbejder.


Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Innovation i praksis – praksisnære innovationsforløb, der giver din virksomhed eller organisation nye idéer, koncepter og forretningsmodeller.
  • Netværk & Partnerskaber – et stærkt beredskab, som giver din virksomhed eller organisation unikke muligheder for et styrket forretningsgrundlag og konkurrencekraft.
  • Innovation i offentlige organisationer - konkrete værktøjer til og træning i nye veje til udvikling og innovation i din organisation.
  • Teknologisk Problemløsning – en service, der matcher jeres viden- og teknologibehov med eksisterende viden på markedet og skaber nye udviklingsmuligheder for jer.

AKTUELT